Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Ανθρωπόμορφο κτήνος τύφλωσε κυνηγόσκυλο και το παράτησε αβοήθητο

 


Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους την πρωτοφανή σκληρότητα με την οποία κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας κακοποίησε φρικτά ένα μόλις επτά μηνών κυνηγόσκυλο, που βρέθηκε να περιπλανάται τυφλωμένο στον παράδρομο του ΒΟΑΚ στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο!

Οι πολίτες που βρήκαν το άτυχο ζώο να παραδέρνει στην άσφαλτο, διαπίστωσαν με φρίκη ότι στον λαιμό του ήταν ασφυκτικά δεμένο ένα σχοινί, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποίησε το άγνωστο μέχρι στιγμής κτήνος για να το ακινητοποιήσει και να του βγάλει και τα δύο μάτια με ένα μαχαίρι! Μάλιστα, οι πληγές είχαν κακοφορμίσει οι κόγχες των ματιών του είχαν καλυφθεί από σκουλήκια!

Το σκυλάκι μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το ένα μάτι του έχει καταστραφεί ενώ το δεύτερο εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης μέσα στην κόγχη και υπάρχει ελπίδα να μπορεί να έχει περιορισμένη όραση βλέποντας σκιές, όταν υποχωρήσουν τα οιδήματα! Για την εφιαλτική κακοποίηση του άτυχου σκυλιού, υπολογίζεται ότι έγινε 24 ως 36 ώρες πριν βρεθεί ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούν για να εντοπίσουν τον αδίστακτο βασανιστή, αναζητώντας μάρτυρες.


Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου