Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Νέα αθλιότητα Τσίπρα, λέει μπράβο σε όσους δεν υπάκουσαν στην εκκένωση δείχνοντας πόσο επικίνδυνος είναι

 


Λογικά πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά τόσο απροκάλυπτα νεκρούς!

Ευχαρίστησε, από τα βάθη της καρδιάς του ο φαιδρός, και είπε μπράβο σε όσους κινδύνεψαν δεν άκουσαν την κυβέρνηση για να εκκενώσουν τα σπίτια τους, για τέτοιο καραγκιοζιλίκι πολιτικό μιλάμε. 

Καλούσε το κόσμο σε πορείες αναλαμβάνοντας το ρίσκο να πεθάνουν από κορωνοιό. Τώρα τους καλεί να μην εκκενώνουν τις περιοχές που κινδυνεύουν να καούν. Με νεκρούς πιστεύει ότι θα ξανακυβερνήσει!!

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβραβεύει όσους θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους, για τόσο γελοίο υποκείμενο μιλάμε.

Τέτοιο φαιδρό πολιτικό δεν είχε ποτέ η χώρα, και ο Αλέξης Τσίπρα αποδεικνύει καθημερινά, πόσο φαιδρός και επικίνδυνος είναι.

Για να στηρίξει την ανικανότητα του 2018 με τους 102 νεκρούς, έφτασε στο σημείο να πεί μπράβο σε αυτούς που αγνόησαν τις εντολές εκκένωσης, και κινδύνεψαν να καούν. 

Η δυστυχία του Τσίπρα είναι ότι αφού δεν υπακούσατε και μείνατε σπίτια σας, γιατί δεν απανθρακώθηκε ούτε ένας και δεν κάνουμε έτσι δουλειά για να μπορώ να κάνω αντιπολίτευση.

Πολλοί σύγκριναν την συγκεκριμένη δήλωση με το "δέχομαι το ρίσκο να κολλήσουν κορωνοϊό διαδηλωτές"  που επίσης είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας και το "η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά" της Έφης Αχτσιόγλου που δείχνει ότι η αντιπολίτευση στην ακροαριστερά και την αριστερά είναι πάνω απο την ανθρώπινη ζωή.

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου