Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Επέτειος σήμερα για το κλάμα της Περιστέρας

 


Τα δάκρυα στα Λεγραινά. Χύνονται ποτάμι. Εφούσκωσε η θάλασσα. Έρχεται τσουνάμι...

Πέρασαν 6 χρόνια και ακόμη δεν ξέρουμε αν η Περιστέρα κλαίει επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας ή επειδή ο Αλέξης τα έκανε σκατά έδειξε την ανεπάρκεια του για την ζημιά των 100δις και το υπερ-ταμείο των 99 χρόνων και κατάλαβε τι τον περιμένει.

Ούτε ο Αϊνστάιν δεν είχε τόσο γρήγορη εξέλιξη.

Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που το 2015 ήταν δασκάλα σε δημοτικό, το 2016 αποσπάτε διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, δεν της άρεσε και το ίδιο έτος το 2016 αποσπάται το ΕΜΠ, το 2017 για να μην τους κράξουν επειδή την έκαναν πρύτανη νομιμοποιείται ώς διοικητική υπάλληλος, το 2018 διορίζεται ώς διδάσκουσα στο ΕΜΠ και το 2020 εκλέγεται επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Τη δήλωση «Κάθε 5η Ιουλίου εγώ κλαίω» της Περιστέρας Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, δεν κατάλαβε ποτέ γιατί την είπε και για τον πραγματικό λόγο που κλαίει εκτός την μεγαλύτερη πολιτική «κωλοτούμπα» του Αλέξη Τσίπρα μοναδική στα χρονικά και στην ιστορία της Ελλάδας.

«Τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή -ναι, κυριολεκτώ», είχε δηλώσει το 2018 σε συνέντευξή της η κ. Μπαζιάνα και ακόμα δεν ξέρουμε τον πραγματικό λόγο.

«Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ’ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου. Υπάρχει μια αλήθεια που εκείνη την περίοδο καταπλακώθηκε μέσα στην ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης. Της αλήθειας ότι ο Τσίπρας το οδήγησε μέχρι εκεί που μπορούσε να το πάει, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης για ό,τι είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό αλλά και της ευθύνης μπροστά στο διακύβευμα. Γι' αυτό δεν δέχομαι τις κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Δεν είχε άλλα στο μυαλό του κι άλλα έκανε, δεν είπε ψέματα, δεν οπισθοχώρησε. Πάλεψε να διαχειριστεί μια σκληρή, αμετακίνητη κατάσταση που ορθώθηκε μπροστά του άκρως απειλητική» είπε για να γελάει ο κόσμος και να εξοργίζεται περισσότερο με τον άντρα της και ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου