Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Συνεχίζουν να προκαλούν αρνητές και συνωμοσιολόγοι με το«Μαγαζιά χωρίς μπόλι»

 


Ανεύθυνοι και επικίνδυνοι οι αρνητές και οι συνωμοσιολόγοι έφτιαξαν ομάδα στο facebook κατά τον μαγαζιών που θέλουν να προστατέψουν τους πελάτες τους.

Αδιαφορούν στο ότι οι επιστήμονες διεθνώς προειδοποιούν ότι το τέταρτο κύμα της πανδημίας και χρησιμοποιούν τα social media με ιστοσελίδα που λέγεται «Μαγαζιά χωρίς μπόλι».

Σε αυτή την ιστοσελίδα, ακραίοι, και επικίνδυνοι, χαρακτηρίζουν «μπόλι» το εμβόλιο, φίμωτρο τη μάσκα, κάνουν λόγο για χούντα και νέα τάξη πραγμάτων και διαφημίζουν καταστήματα και υπηρεσίες ακόμη και με πλήρη κατάργηση των μέτρων και εδώ πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη.

Να εκμεταλλευτούν τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους, να παραπλανήσουν, να εξαπατήσουν πολίτες να τρομάξουν και να αναστατώσουν μόνο αυτό πετυχαίνουν οι επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια διαχειριστές τέτοιων ομάδων. 



Μάλιστα, οργανωθήκαν και συγκεντρώσεις με τη συμμετοχή κάποιων λίγων δεκάδων πολίτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με κύριο σύνθημα την αντίσταση κατά του εμβολιασμού.

Από τις αναρτήσεις τους φαίνεται ότι αυτοί οι επικίνδυνοι πιστεύουν ότι η μάσκα, που χαρακτηρίζεται ως φίμωτρο, δεν προστατεύει αλλά προκαλεί πρόβλημα, τα εμβόλια είναι για το κακό μας και όλα αυτά σε συνδυασμό με μπόλικη αναφορά στη «Νέα τάξη πραγμάτων», με εθνικιστικές κορώνες και καλέσματα για αντίσταση απέναντι στους υποταγμένους.

Στην ομάδα καλούνται οι καταστηματάρχες της εστίασης να μην ακολουθήσουν τους υγειονομικούς κανόνες για την πανδημία και απειλούν όσους ακολουθήσουν τον νόμο.

Στη σελίδα διαφημίζονται μάλιστα καταστήματα τα οποία παραβιάζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλώνουν ότι θα δέχονται πελάτες χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προστασίας.

Η ομάδα προσπαθεί να οργανωθεί σε πολλές περιοχές της χώρας ενώ υπάρχουν και προτάσεις για την διεξαγωγή και συλλαλητηρίου έξω από τη Βουλή.

Και νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα του εισαγγελέα!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου