Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Απαξιωμένος, τελειωμένος πολιτικά συνεχίζει στην γραμμή του 2014 - Απάτη - Ψέμα - Κοροϊδία

 



Ο Τσίπρας ζει στο 2014, που μπορούσε να εξαπατήσει χωρίς ήθος, να πει ψέματα να κοροιδέψει , όποιος άμοιρος τσιμπήσει και συνεχίζει ο αμετανόητος το αφήγημα της καταστροφολογίας.

Με κεντρικό αφήγημα την καταστροφολογία, ο αδιόρθωτος και αμετανόητος Τσίπρας κήρυξε την έναρξη της προγραμματικής συνεδρίασης του ΣΥΡΙΖΑ με την ίδια ρητορική του 2014, ζητώντας μάλιστα να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη το ταχύτερο δυνατό, χωρίς όμως να ζητήσει ο ίδιος τη διεξαγωγή εκλογών γιατί γνωρίζει ότι είναι τελειωμένος πολιτικά. 

Μάλιστα, απεύθυνε έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης για μετεκλογική συνεργασία με προγραμματικές συμφωνίες για δημιουργία της αποκαλούμενης προοδευτικής διακυβέρνησης, και το ζητάει αυτό για να επιβιώσει ο ίδιος πολιτικά, άσχετο ότι δεν είναι ικανός, δεν έχει την επάρκεια ούτε να ηγηθεί ούτε να κυβερνήσει την χώρα.

Με λίγα λόγια ο τελειωμένος πολιτικά, και πλήρως απαξιωμένος από τους πολίτες φαιδρός Τσίπρας εμφανίσθηκε να απλώνει χέρι ζητώντας βοήθεια από τα άλλα κόμματα για να επιβιώσει ώστε να μην το στείλουν μια ώρα αρχύτερα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε στις επόμενες εκλογές» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ξέροντας ότι είναι καταδικασμένος ο ίδιος να αφήσει σύντομα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το ανησυχητικό για τον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι το κοινό του, δεν αντιδρούσε, σε κάθε ψέμα, και κάθε σενάριο καταστροφολογίας όπως τις άλλες φορές, ειδικά βλέποντας ότι είναι ο ίδιος με το αφήγημα της καταστροφολογίας όπως το 2014, που ήταν και η αιτία να απαξιωθεί από τον Ελληνικό λαό σήμερα και να γελάει μαζί του.

Η φαιδρότητα του Αλέξης Τσίπρα φάνηκε και στο «η οικονομία βουλιάζει», παρουσιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ εικόνα χάους στη χώρα, σημειώνοντας μάλιστα ότι η κατάσταση «θα χειροτερέψει», τη στιγμή που διεθνείς οίκοι αποδίδουν εύσημα στην Ελλάδα και την κυβέρνηση διαβλέποντας ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης και η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει έχοντας όλες οι αγορές εμπιστοσύνη στην ικανότητα Μητσοτάκη.

Με λίγα λόγια αυτός ο τύπος δεν έχει βάλει μυαλό και δεν πρόκειται ποτέ να βάλει, οδηγείται στο πολιτικό του τέλος και δεν έχει αλλάξει γραμμή από το 2014 που κορόιδεψε και εξαπάτησε ένα ολόκληρο λαό!! Απλά ντροπή του τίποτα άλλο!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου