Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε στον Άλιμο

 


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άνδρας που πυροβολούσε κατά πολυκατοικίας - Είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής άνδρας, που κατηγορείται για τους πυροβολισμούς κατά πολυκατοικίας στον Άλιμο. Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη του, όταν άρχισε να πυροβολεί στα μπαλκόνια πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 34χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν αρχικά το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια προχώρησαν στην σύλληψη του.

Στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει, το οποίο ήταν καθαρό και δεν είχε συμμετοχή σε κάποια έκνομη ενέργεια, αλλά ταυτοποιήθηκε βαλλιστικά ότι είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο 34χρονος, όπως φαίνεται έχει αδυναμία στα όπλα αφού είχε συλληφθεί και στο παρελθόν και πάλι για παράνομη οπλοκατοχή.

Από την προανάκριση ξεκαθαρίστηκε ότι στόχος των πυροβολισμών δεν ήταν η πολυκατοικία που «γαζώθηκε» από τις σφαίρες.

Ο ίδιος ο συλληφθείς είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο στόχο, αλλά είχε δει δύο μοτοσικλέτες να τον ακολουθούν και νόμιζε ότι τον παρακολουθούσαν, φοβήθηκε για την ζωή του, και πυροβόλησε εν κινήσει, 8-9 φορές στον αέρα, μέσα από το αυτοκίνητο, για να μπορέσει να διαφύγει.

Για αυτή του την ανεύθυνη συμπεριφορά έξι σφαίρες χτύπησαν στους τοίχους της πολυκατοικίας, έξω από την οποία περνούσε στην οδό Κουμουνδούρου.

Εκτός από το όπλο που κατασχέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και δύο κάλυκες, ενώ επίσης κατασχέθηκαν 10 φυσίγγια και μικροποσότητα ναρκωτικών.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου