Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Τρέμει ο Τσίπρας την αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ και στηρίζει Φώφη


 

Πολιτικά τελειωμένος ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρωτοφανής και ωμή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στα εσωτερικά του Κινήματος Αλλαγής υπέρ της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά και κατά της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου, δείχνει το πόσο τρέμει την αλλαγή ηγεσίας.

Με το θράσος που τον διακατέχει ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην συνέντευξη του στο newsbοmb για την αναμέτρηση Γεννηματά-Λοβέρδου : «Είναι προφανές ότι ο κ. Λοβέρδος έχει ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σχέδιο και το εκπέμπει. Μιλώ για την ανάγκη το ΚΙΝ.ΑΛ. να γίνει ένας δορυφόρος της Νέας Δημοκρατίας. Αν τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος αυτό το επικροτήσουν, θα είναι μια διαφορετική προοπτική».

Η αναφορά αυτή, και δικαιολογημένα, προκάλεσε την αντίδραση του Λοβέρδου, αν και του έκανε όπως ακούγεται καλό που ο τελειωμένος πολιτικά και απαξιωμένος από τους πολίτες Τσίπρας έδειξε πώς θέλει τη Φώφη Γεννηματά πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. 

Ο Τσίπρας, προσπαθεί να επιβιώσει, έχει τελειώσει και αυτό φαίνεται και κατά τις επισκέψεις του στην Ελλάδα και από τις δημοσκοπήσεις. Ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές και τρέμει το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών μετά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί με την απλή αναλογική, γιατί ξέρει ότι θα πάει σπίτι του με την ρετσινιά του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας.

Για τον λόγο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας θέλει νίκη της Φώφης Γεννηματά που μπορεί να την ελέγχει, και όχι αλλαγή αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, στην αναμέτρηση για εκλογή αρχηγού το φθινόπωρο γιατί αλλιώς θα χάσει και αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι διάφορες αφορμές και δικαιολογίες, που φέρνει ο Τσίπρας για την χρονική μετάθεση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν την αγωνία του για το μέλλον. Αυτό που ακούγεται επίσης και θα είναι προδοσία για το ΚΙΝΑΛ και το ΠΑΣΟΚ, είναι πώς Αλέξης Τσίπρας και Γιώργος Παπανδρέου έχουν σχέδιο εάν η Γεννηματά χάσει την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, τότε ένας σημαντικός αριθμός στελεχών του κόμματος με τις ευχές του Γ. Παπανδρέου και χωρίς την προσπάθεια της κ. Γεννηματά να τους εμποδίσει, θα μετακομίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το χειρότερο για τον τόπο και την πολιτική ζωή της χώρα είναι, ένας απαξιωμένος πολιτικός απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας και ένας παροπλισμένος χωρίς δείγματα ικανότητα και επάρκειας Γιώργος Παπανδρέου, να καταφέρουν να ενωθούν και να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι αυτή η προοπτική θα έχει μέλλον και θα κάνει καλό στον τόπο.


Κώστας Βουκελάτος



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου