Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ο Τσίπρας πήγε με θράσος και ψέμα να ξεφύγει από γυναίκα που του έλεγε αλήθειες

 


Δεν πήγε καλά η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Χαλκίδα, καθώς μια γυναίκα τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί και να του πει αλήθειες.

Ο Τσίπρας έκανε το λάθος να ανοίξει κουβέντα μαζί της και τα άκουσε «Κύριε Τσίπρα πήγατε και στη Λάρκο σήμερα να δείτε τους εργαζόμενους; Πριν 7 χρόνια, πριν γίνετε πρωθυπουργός, είχατε πάει και στο Τσιμεντάδικο Χαλκίδας… Μετά που γίνατε πρωθυπουργός μας ξεχάσατε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση».

Ο Αλέξης Τσίπρας με μπόλικο θράσος προσπάθησε να την εξαπατήσει με ψέματα, και μάλιστα την πρόσβαλε : «Θα με ακούσετε ή θα μιλάτε μόνη σας;».

Δίνοντας του τον λόγο ο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε με ψέματα να ξεφύγει : «Αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, φέραμε το σώμα επιθεώρησης εργασίας, καταργήσαμε τον υποκατώτατο, βάλαμε όριο στις απολύσεις…».

Η γυναίκα όμως που δεν ήταν χαζή συνεχίζει στον ίδιο τόνο και του λέει: «Αυξήσατε το όριο ηλικίας στις συντάξεις», με τον Αλέξη Τσίπρα να την ρωτάει λές και δεν ήξερε «εμείς;». «Ο νόμος Κατρούγκαλου ποιανού ήταν;» ήταν η νέα ερώτηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και για να ξεφύγει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας απάντησε με θράσος «Μας μπερδεύετε με άλλες κυβερνήσεις, δεν τα ξέρετε καλά…», και αμέσως μετά αποχώρησε για να μην ακούσει και άλλα.

Δείτε το βίντεο του eviazoom.gr…







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου