Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ο Τσίπρας επιτέλους κατάλαβε ότι πρέπει να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ

 



Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Όλγα Τρέμη, έδωσε είδηση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως φαίνεται ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι πολιτικά τελειωμένος και απαξιωμένος από τον Ελληνικό λαό.

Στην συνέντευξη του άφησε ανοιχτό το παράθυρο αποχώρησης από την προεδρία του κόμματος σε περίπτωση νέας εκλογικής ήττας.

Στο ερώτημα αν θα αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφεύγει να απαντήσει ευθέως λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μας κρίνει όλους ο ελληνικός λαός στις εκλογές, τα μέλη των κομμάτων μέσα από τις συνεδριακές διαδικασίες, όλοι κρινόμαστε. Και θα πρέπει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε αυτοί που βρέθηκαν σε θέσεις διακυβέρνησης είτε αυτοί που σήμερα έχουν θέσεις σημαίνουσες ως τομεάρχες, να γνωρίζουν ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι μόνιμες. Και ότι αν αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί με την κρίση του ελληνικού λαού σε θέση διακυβέρνησης, μπορεί να είναι και άλλα τα πρόσωπα που θα κυβερνήσουν. Θα το κρίνει όμως σε μεγάλο βαθμό αυτό η ψήφος του ελληνικού λαού».

Είχε προηγηθεί η απάντηση του πως κανείς στο κόμμα, ούτε ο ίδιος προσωπικά έχει εισιτήριο διαρκείας για τη θέση που κατέχει.

Ανάμεσα σε όλα αυτά που είπε ο Τσίπρας, είπε και κάτι για να γελάσουν όσοι τόλμησαν να τον ακούσουν, και για να δώσει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να φύγει μέχρι να γίνουν εκλογές. Είπε λοιπόν ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας πώς δηλώνει βέβαιος ότι θα μπορέσει να σχηματιστεί «προοδευτική κυβέρνηση» παρά την απλή αναλογική και την αδυναμία να εξασφαλίσει αυτόδυναμη πρωτιά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου