Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ο Τσίπρας στην πορεία κάνοντας τον αριστερό και ότι δεν κυβέρνησε ποτέ

 


Σήμερα απεργούν ο δημόσιος τομέας (ΑΔΕΔΥ) και ο κρατικοδίαιτος των ΔΕΚΟ (ΓΣΕΕ) για ένα νομοσχέδιο που αφορά τους ιδιωτικούς υπαλλήλους οέοοοο!!

Για ένα νομοσχέδιο που αφήνει παντελώς ανέγγιχτες τις πρόνοιες του καταστροφικού νόμου 1264/82 και επιχειρεί περιφερειακές ρυθμίσεις ήσσονος σημασίας και αυτό είναι πολύ σοβαρό, αλλά ποιός έχει διαβάσει το νομοσχέδιο οι αριστεροί;;

Κατά τα λοιπά ο "θιγόμενος" ιδιωτικός τομέας λειτουργεί στήν πλειοψηφία του. (λιανεμπόριο, super markets, εστίαση, τουρισμός). Εξαιρούνται οι οικοδόμοι και οι ναυτικοί, εξ αιτίας της ΠΑΜικής "περιφρούρησης", απο 20ρηδες ανεπάγγελτους συνδικαλιστές, και συνεδικαλιστές που ζήτημα να έχουν δουλέψει 5 ώρες γεμάτες στην ζωή τους.

Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία της χώρας, ο απόλυτος ψεύτης πολιτικός, κατέβηκε στην πορεία κάνοντας τον αριστερό και ξεχνώντας ότι διέλυσε την χώρα, και την μεσαία τάξη, κάνοντας άνω κάτω το εργασιακό και της συντάξεις με αρχηγό του υπουργείου τον Κατρούγκαλο και μετά την Αχτσιόγλου.

Εάν εξαιρέσεις τον Δημήτρη Κουτσούμπα που αυτή είναι η δουλειά τλυ να καταγγέλει, οι Φώφη Γεννηματά και ο Αλέξης Τσίπρας με λίγα λόγια οι τελειωμένοι πολιτικά, ο ένας εμφανίστηκε μήπως κερδίσει κάτι και επιβιώσει στο ΚΙΝΑΛ, και ο άλλος για να εξαπατήσει τον κόσμο κάνοντας τον αριστερό, μήπως επιβιώσει και αυτός στο κόμμα του.

Σε εξέλιξη είναι οι κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, καθώς και άλλοι εργασιακοί φορείς, συλλογικότητες με κάλεσμα σε λαθρομετανάστες και μετανάστες, στο κέντρο της Αθήνας.

Η συγκέντρωση γίνεται κατά του εργασιακού νομοσχεδίου.

Οι συγκεντρώσεις ήταν προγραμματισμένες για τις 10 το πρωί από το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια και για τις 11:00 από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα ακολούθησαν και πορείες στη Βουλή.



Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο Τσίπρας κατέβηκε στην πορεία για να στείλει το μήνυμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του νομοσχεδίου, συνομίλησε και χαιρέτισε τον κόσμο (κυρίως λαθρομετανάστες που εξαπατούνται εύκολα). Η πραγματικότητα είναι ότι έγινε ακόμα μία προσπάθεια απο την Κουμουνδούρου και τον Αλέξη Τσίπρα να εξαπατήσει όσους περισσότερους μπορεί να παραπληροφορήσει, και να πει ψέματα μπροστά στις κάμερες όπως κάνει κάθε φορά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου