Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ο ανεύθυνος Τσίπρας σπάει την καραντίνα και δίνει εντολή να μαζεύεται όλη η συμμορία στην Βουλή

 



Πάντα του ήταν αδιάφορος ο άλλος, και κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του. Η ανεύθυνη συμπεριφορά του είχε καταγραφεί και στην συνέντευξη του τον Φεβρουάριο του 2021 που είπε κυνικά και ψυχρά "Δέχομαι το ρίσκο να κολλήσουν κορωνοϊό διαδηλωτές" αρκεί να πετύχει τον σκοπό του.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Βεβαίως, δέχομαι το ρίσκο και γι' αυτό θεωρώ ότι το ορθό θα ήταν η κυβέρνηση να μη φέρει τέτοια νομοσχέδιο που εγείρουν σημαντικές κοινωνικές αντιδράσεις μέσα σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μέσα στην πανδημία». Με το ίδιο σκεπτικό για να μην φέρνει νομοσχέδια η κυβέρνηση δείχνει και πάλι την εγκληματική του ανευθυνότητα βάζοντας σε κίνδυνο και τους δικούς του, αλλά και όλους τους βουλευτές και τους υπαλλήλους της βουλής.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας προκλητικός και ανεύθυνος δίνει εντολή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μαζεύονται όλοι στην βουλή αδιαφορώντας για τους υγειονομικά περιοριστικά μέτρα στον τρόπο λειτουργίας της Βουλής.

Με ακροαριστερό ύφος αποτυχημένου και τελειωμένου πολιτικού, από το βήμα της βουλής κάλεσε στην αίθουσα από την επόμενη φορά όλη την ακροαριστερή συμμορία.

Το θράσος του ήταν τέτοιο που έκανε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την διατήρηση των υγειονομικών περιοριστικών μέτρων στον τρόπο λειτουργίας της Βουλής, την ώρα που έχουν αρθεί οι περιορισμοί στην αγορά, άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Τσίπρας ίσως επειδή δεν έχει σοβαρότητα και αντίληψη να καταλάβει του τι συμβαίνει γύρω του νομίζει ότι ο κλειστός χώρος της βουλής είναι η αγορά που άνοιξε σε εξωτερικούς χώρους.

Κάλεσε λοιπόν ο ανεύθυνος τον πρωθυπουργό να βάλει τέλος στο lockdown της Βουλής και γνωστοποίησε ότι από σήμερα όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχουν στην Ολομέλεια τηρώντας τα μέτρα αυτοπροστασίας. "Δεν θα ανεχτούμε άλλο να συμμετέχουμε σε μια Βουλη με κανόνες σιωπής, σε μια Βουλή των σκιών. σε μια σκιώδη Βουλή", είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας για να προκαλέσει και να γελοιοποιηθεί ακόμα μία φορά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου