Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Μήνυση πυροτέχνημα στον Σταύρο Κελέτση από Νίκο Παππά επειδή τρέμει να κάνει μήνυση σε Καλογρίτσα


 

Νέα Δημοκρατία : "Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Παππά για όσα έρχονται στο φως από τις καταθέσεις του κ. Χρήστου Καλογρίτσα, στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, είναι πλέον ολοφάνερος".

Κίνηση εντυπωσιασμού για να γελάει ο κόσμος έκανε ο Νίκος Παππάς πριν λίγο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του Γιάννη Μαντζουράνη και Βαγγέλη Γεωργακόπουλο, προσήλθε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατέθεσε μήνυση αντί στον Χρήστο Καλογρίτσα που αποκαλύπτει τόσα πράγματα για τον ίδιο, σε βάρος προέδρου της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής Σταύρου Κελέτση.

Γελάει ο κόσμος με τον κίνηση αυτή του Νίκου Παππά που εγκαλεί τον κ. Κελέτση για αλλοίωση των πρακτικών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι έχουν αφαιρεθεί από τα πρακτικά ουσιώδεις δηλώσεις του Χρήστου Καλογρίτσα περί SMS.

Με την μήνυσή του ο κ. Παππάς, αποδίδει στον κ. Κελέτση, τα αδικήματα, της ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφίας και παράβαση καθήκοντος και ζητεί παράλληλα να ελεγχθεί ποινικά ο πρόεδρος της επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωσης της ΝΔ: 

«Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Παππά για όσα έρχονται στο φως από τις καταθέσεις του κ. Χρήστου Καλογρίτσα, στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, είναι πλέον ολοφάνερος.

Ο κ. Παππάς, αντί να απαντήσει σε όσα αποκαλύπτει εναντίον του στην κατάθεσή του ο μάρτυρας, προχώρησε στο πυροτέχνημα της υποβολής μήνυσης στον Πρόεδρο της Επιτροπής, που εφαρμόζει πιστά τον Κανονισμό της Βουλής. Αλήθεια γιατί δεν καταθέτει μήνυση στον κ. Καλογρίτσα για όσα κατέθεσε εναντίον του, σχετικά με τις "εντολάρες" που έπαιρνε από τον πρώην υπουργό για το στήσιμο του διαγωνισμού, τη "χρηματοδότηση" μέσω δανεισμού για διάφορα εγχειρήματα στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, το ότι ο ίδιος "κοιμόταν" στο σπίτι του "Μεγαλοεργολάβου";

Αυτά δεν τα διάβασε στα Πρακτικά της Επιτροπής, στα οποία έχει απόλυτη και ανεμπόδιστη πρόσβαση;

Όσο κι αν προσπαθούν ο κ. Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από την ουσία της και να αποφύγουν να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν, δεν θα τα καταφέρουν. Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια για όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση θα αναδειχθεί». 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου