Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Εκτέλεσαν σεσημασμένο κακοποιό στα Σεπόλια

 


Εκτελεστές έχοντας σιγουριά ότι στην χώρα μας είναι δύσκολο να συλληφθούν, και εκμεταλλευόμενοι τις ποινές χάδι τις δικαιοσύνης και του ποινικού κώδικα, εκτελούν συμβόλαια ακόμα και ημέρα μπροστά σε κόσμο.

Η Άμεση Δράση στις έξη εχθές το απόγευμα δέχθηκε κλήση από πολίτη, ο οποίος ενημέρωνε ότι μέσα σε κατάστημα, στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια, άκουσε πυροβολισμούς. 

Μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και περιπολικά κατέφθασαν στο σημείο και εντόπισαν αιμόφυρτο στο πάτωμα έναν άνδρα με εμφανή τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι δράστης ήταν ένας μελαχρινός άνδρας, ο οποίος φορούσε καπέλο τζόκεϊ και διέφυγε στην αρχή πεζός, αλλά στη συνέχεια μπήκε σε ένα ταξί.

Το θύμα είναι ένας 32χρονος, υπήκοος Αλβανίας, γνωστός στις αρχές, σε βάρος του οποίου μάλιστα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας στις 26 Φεβρουαρίου, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, αλλά τότε είχε τραυματιστεί στο πόδι. 

Ο 32χρονος μια ημέρα νωρίτερα, στις 25 Φεβρουαρίου, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και οπλοφορούσε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το 2007 συμμετείχε σε μία ομάδα κακοποιών, που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, χωρίστηκε στα δύο, και προκλήθηκε ”εμφύλιος” πόλεμος μεταξύ τους με αποτέλεσμα περισσότερες από δέκα δολοφονίες και άλλες τόσες απόπειρες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου