Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Και όμως ο Τσίπρας αντί να απολογείται για την "αγκαλιά" στους κακοποιούς κάνει και κριτική

 



Δεν φταίει ο Τσίπρας, αυτός είναι ένας ανήθικος πολιτικός απατεώνας που θα εκμεταλλευτεί το πάντα, η κυβέρνηση φταίει που αφήνει τον υπουργό δικαιοσύνης ανεξέλεγκτο και δεν αυστηροποιούνται οι νόμοι για σκληρούς κακοποιούς.

Και ναι είναι γεγονός, ο ενορχηστρωτής του αλλάξτε τον ποινικό κώδικα προς όφελος των κακοποιών και σε βάρος της κοινωνίας Αλέξης Τσίπρας τολμάει και κάνει κριτική.

Αυτός που ευνόησε σκληρούς κακοποιούς για να ευνοήσει συντρόφους ποινικούς, κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση, γιατί μπορεί να το κουνάει, γιατί η εικόνα που υπάρχει έξω είναι εικόνα Κολομβίας.

Η πρώτη δύναμη ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές με ποσοστό 80% που θα ζήλευε κάθε ακροαριστερό και ακροδεξιό καθεστώς, τολμάει να κάνει κριτική. 

Τεράστια ευθύνη στην δικαιοσύνη και προσωπικά στον Υπουργό Κώστα Τσιάρα που αδιαφορεί εδώ και δύο χρόνια για την αυστηροποίηση των νόμων. Τεράστια ευθύνη στην φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που δεν ακούγονται συλλήψεις σκληρών κακοποιών ειδικά νονών της νύχτας.

Τι είπε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας :

Alexis Tsipras
6 ώρες πριν

Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτή τη φορά, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες.

Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ. 

...Δείτε περισσότερα
3 χιλ.
160
309


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου