Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο ανώμαλος της Νέας Σμύρνης

 


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 22χρονος που το βράδυ της Τετάρτης ακολούθησε μία κοπέλα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη, με το μόριο του έξω απο την βερμούδα.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε η ίδια η παθούσα με ανάρτησή της στο Facebook, συνοδεύοντας μάλιστα την καταγγελία της με φωτογραφίες και βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται εντός της πολυκατοικίας.

Τέσσερις ακόμη καταγγελίες γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, σαν και αυτή της Ν. Σμύρνης, ερευνάται αν προέρχονται από τον ίδιο δράστη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός συλληφθείς, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, βρίσκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται σε καφετέρια στη Ν. Σμύρνη και έμενε κοντά στα δύο θύματα της συγκεκριμένης περιοχής.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου