Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Απίστευτη δήλωση Ερντογάν : Η ΕΕ δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς την υποστήριξη της Τουρκίας

 Γελάει η Ευρώπη με την δήλωση του ημίτρελου δικτάτορα Ερντογάν.

«Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ΕΕ να γίνει ισχυρός παγκόσμιος παράγοντας είναι η έλλειψη στρατηγικής υπομονής και οράματος», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι το μπλοκ των 27 κρατών – μελών της ΕΕ πρέπει να επανεξετάσει τους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων.

Ο Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε ότι η ΕΕ αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις όπως το προσφυγικό, η ισλαμοφοβία, η ξενοφοβία, η οικονομική ρευστότητα και η πανδημία του κοροναϊού, λέγοντας ότι η αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, τα οποία απειλούν την ΕΕ και το μέλλον της, εξαρτάται από την αλληλεγγύη και τη συνεργασία.

Η Τουρκία είναι έτοιμη να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΕΕ, δήλωσε ο Ερντογάν. «Είναι προφανές ότι η Ένωση (σ.σ ΕΕ) δεν μπορεί να διατηρήσει την ισχυρή ύπαρξή της χωρίς συμβολή και υποστήριξη της χώρας μας».

«Η Τουρκία παρά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει, διατηρεί την αποφασιστική στάση και τις προσπάθειές της για την ένταξη στην ΕΕ» ανέφερε ο Ερντογάν σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου