Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Κατάθεση Κοντονή σήμερα για Novartis - Τρέμουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις αποκαλύψεις

 



Δεν γνωρίζουμε εάν τον έχουν πιάσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, να κρύψει πρόσωπα και πράγματα, αλλά όπως και να έχει αναμένεται ενδιαφέρουσα η κατάθεση του που εάν δεν γίνει σωστά θα εμπλέξει και τον ίδιο στο σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ- Novartis.

Τρέμουν στον ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί για την κατάθεση του Σταύρου Κοντονή που δεν είχε καλέσει κανένας τόσα χρόνια και ειδικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να αποκαλύψει και να καταθέσει.

Στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου καταθέτει σήμερα, για πρώτη φορά μετά τις ενέργειες που έχει κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Σταύρος Κοντονής ο οποίος διετέλεσε υπουργός για μεγάλο διάστημα μαζί με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο που υπήρξε αναπληρωτής του.

Επί ημερών του Σταύρου Κοντονή υπήρχε σε εξέλιξη η έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για την Novartis και δεν τον είχε καλέσει κανένας για να αποκαλύψει. Σήμερα αναμένεται να καταθέσει χρήσιμα για τις δικαστικές αρχές στοιχεία τόσο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, που είναι το κεντρικό πρόσωπο που παραπέμφθηκε με απόφαση της Βουλής για σειρά αδικημάτων, όσο και γενικότερα για τους χειρισμούς των δικαστικών αρχών για την υπόθεση που σχετίζεται με την εντολή από τον ΣΥΡΙΖΑ ενοχοποίησης δέκα πολιτικών προσώπων.

Η κατάθεση Κοντονή που αναμένεται με ενδιαφέρον πρόκειται να διαρκέσει αρκετές ώρες καθώς εξετάζεται το πρώτον από τη δικαιοσύνη για την υπόθεση της Novartis και το σκάνδαλο της δήθεν εμπλοκής σε αυτή των δέκα πολιτικών.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου