Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ο Αλέξης Τσίπρας σε νέα προσπάθεια εξαπάτησης, τάζει διαγραφές χρεών και προσφέρει γέλιο

 


Είναι τραγική η κατάσταση αυτού του ανθρώπου που δεν έχει ίχνος ηθικής και τσίπας.

Το θέμα είναι ότι οι πολίτες τον ξέρουν πλέον πολύ καλά, δεν τον εμπιστεύονται γιατί απλά είναι ένας παθολογικός ψεύτης και αποδεδειγμένα ανίκανος να κυβερνήσει γιατί δεν έχει επάρκεια ούτε ο ίδιος ούτε τα στελέχη του.

Συνεχίζει την ίδια τακτική, να παραμυθιάζει τον κόσμο να τάζει εκ τους ασφαλούς λέγοντας ψέματα, προσπαθώντας να παρουσιαστεί αυτός και το κόμμα του σοβαρή δύναμη.

Κάποιος είπε του Αλέξη Τσίπρα ότι εάν πυκνώσει τις δημόσιες παρεμβάσεις του σε ενημερωτικές εκπομπές, τάζοντας, και παρουσιάζοντας ένα ανύπαρκτο και ανεφάρμοστο εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης θα κερδίσει ψηφοφόρους.

Αυτό κάνει πράξη ο Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθεια του να πλασαριστεί για σοβαρός και κατά τη διάρκεια της δίωρης συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα» έταξε και πάλι εξαπατώντας τους πολίτες. 

Είναι δε τέτοιο το θράσος του Αλέξης Τσίπρα που δεσμεύτηκε και πάλι όπως έκανε το 2015, προς τους πολίτες ότι ακόμα και σε αυτές τις δυσμενέστατες συνθήκες, το κόμμα του και ο ίδιος είναι σε θέση να «υπογράψουν» μαζί τους ένα νέο «κοινωνικό συμβόλαιο», με στόχο να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. 

Είπε επίσης ότι το σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας, θα παρουσιαστεί σε μερικές εβδομάδες και θα στηρίζεται σε τρεις άξονες:

Ο πρώτος αφορά τη διαγραφή χρέους προς εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ύψους 40% - 60% και 120 δόσεις.

Δεύτερος, μια σειρά από μέτρα ρευστότητας, «που έχουν ανάγκη σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να σταθούν στα πόδια τους.

Τρίτος, ένας νέος πτωχευτικός δίκαιος, που θα αντικαταστήσει «τον άθλιο αυτόν πτωχευτικό νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση».

Με λίγα λόγια, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα, με ένα Αλέξη Τσίπρα σε νέα προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού λαού, με τα νέα ψέματα εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, έκλεισε το μάτι στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που έχουν συσσωρεύσει τεράστια χρέη κατά τη περίοδο της πανδημίας, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως εκφραστής αυτών των κοινωνικών στρωμάτων.

Εάν ήταν κάποιος σοβαρός πολιτικός, θα είχε αποδεχθεί ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι στην Ελλάδα και θα είχε παραδώσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ στον επόμενο, μήπως σωθεί τίποτα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου