Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Παθολογικά ψεύτης ο Τσίπρας! Σημερινό ψέμα Τσίπρα - Ηλιόπουλου για Μενδώνη

 


Μόνο οι γιατροί μπορούν να απαντήσουν γιατί τόσα ψέματα ο Αλέξης Τσίπρας, και όλοι αναρωτιούνται δεν ντρέπεται που ξεφτιλίζεται;

Για «fake news» και «δολοφονία χαρακτήρα» κατηγορεί η ΝΔ και το υπουργείο Πολιτισμού τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την εκτόξευση κατηγοριών με ανάρτηση Τσίπρα ότι η Λίνα Μενδώνη σχεδίαζε να τοποθετήσει πινακίδα με το όνομά της στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησε με ψέματα να κάνει και πάλι αντιπολίτευση. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Νάσος Ηλιόπουλος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα ψέματα Τσίπρα γιατί συμμετέχει και αυτός καθημερινά στα fake news.

Το σημερινό ψέμα είναι ότι η υπουργός Λίνα Μενδώνη σχεδίαζε να τοποθετήσει πινακίδα με το όνομά της στην Ακρόπολη. Στην προσπάθειά τους να ασκήσουν αντιπολίτευση δεν μπήκαν καν στον κόπο να ελέγξουν αν και κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα οι κατηγορίες τους για άλλη μια φορά να αποδειχτούν fake news.

Ο παθολογικά ψεύτης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook:

"Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεταχρονολογημένο πρωταπριλιάτικο αστείο. Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια.

Αφού η κα Μενδώνη έριξε τσιμέντο στην Ακρόπολη, τώρα θέλει να βάλει και μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Για να μείνει στην αιωνιότητα το έργο κακοποίησης του πολιτισμού που υλοποιεί με επιμονή εδώ και ενάμιση χρόνο.

Κυβέρνηση αχρήστων αλλά και βέβηλων συνάμα."

Alexis Tsipras
3 ώρες πριν

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεταχρονολογημένο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια.

Αφού η κα Μενδώνη έριξε τσιμέντο στην Ακρόπολη, τώρα θέλει να βάλει και μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Για να μείνει στην αιωνιότητα το έργο κακοποίησης του πολιτισμού που υλοποιεί με επιμονή εδώ και ενάμιση χρόνο. 

...

Δείτε περισσότερα

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού 

Η στοχοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. Είναι δολοφονία χαρακτήρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται. Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Οσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις. Τώρα ΟΧΙ.

Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών.



Μετά τον παθολογικά ψεύτη αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, έτρεξε να προλάβει  ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

Ο, τι και να κάνει η #Μενδώνη, θα είναι για πάντα η υπουργός που κάλυψε τον Λιγνάδη και κατέστρεψε τον πολιτισμό & τους ανθρώπους του μέσα στην πανδημία. Ο σχεδιασμός για μαρμάρινη επιγραφή με το όνομα της στην #Ακρόπολη αποτελεί ύβρη και θα έχει την τύχη που του αξίζει.
1.3K
113
Copy link to Tweet


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου