Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Μητσοτάκης σε Τσίπρα : ...η Ελλάδα που επιμένει και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

 


Ο Πρωθυπουργός μέσα σε όλα αυτά που είπε σήμερα στην βουλή, απευθύνθηκε πολλές φορές στον Αλέξη Τσίπρα δείχνοντας στον Ελληνικό λαό το πόσο επικίνδυνος και ανεπαρκής είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 Απευθυνόμενος ο κ. Μητσοτάκης στην δευτερολογία του στον Τσίπρα είπε : «Σταματήστε να κουνάτε το χέρι για εμάς που διπλασιάσαμε τις κλίνες και κουνάτε το δάχτυλο, γιατί σε υγειονομική κρίση υπάρχουν όντως κάποιοι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Η κατάσταση επί των ημερών σας χωρίς πανδημία ήταν χειρότερη. Στο ζήτημα ΜΕΘ πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικός».

«Εχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κόμματα που τρέφονται από την πανδημία. Που θεωρούν ότι, όσο υπάρχει, θα έχουν αντιπολιτευτικό όπλο για μόνιμη κριτική. Ξέρετε, κ. Τσίπρα, κάποτε οι αντιμνημονιακοί έμειναν χωρίς μνημόνια με το νταούλι στο χέρι. Να ξέρετε ότι και οι κορωνοκάπηλοι θα μείνουν χωρίς κορωνοϊό. Και τότε τι θα γίνετε κ. Τσίπρα χωρίς βαρβάρους. Για τα "Τραπεζάκια έξω", στον δίσκο αυτό υπάρχει και ένα τραγούδι ακομα. Το Τσάμικο που συμπεριλαμβάνει τον στίχο: η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Να είστε καλά που μας το θυμίσατε, γιατί σας ταιριάζει απολύτως» κατέληξε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου