Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ο Δ/ντης του avgi.gr παραποίησε όσα είπε ο Πρωθυπουργός στήνοντας fake news

 


Η συνειδητά έκανε πώς δεν κατάλαβε τι είπε ο Πρωθυπουργός για να σπιλώσει στήνοντας fake news; Η απλά δεν έχει το κατάλληλο IQ και δεν μπόρεσε να το καταλάβει, οπότε καλύτερα να μην μιλάει γιατί ξεφτιλίζεται;

Πλήρης διαστρέβλωση όσων ανέφερε χθες στο διάγγελμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρήθηκε από τον διευθυντή του avgi.gr Νίκο Σβέρκο, ο οποίος ισχυρίστηκε στον ΣΚΑΙ, ότι ο Κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε όσους πέθαναν από κορωνοϊό επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί.

Η αθλιότητα του Σβέρκου : «Έκανε πάρα πολύ κακή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ.Μητσοτάκης ουσιαστικά κατηγόρησε όσους πέθαναν επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί. Ήταν πολύ ατυχής έκφραση».

Και δεν έμεινε εκεί ο Δ/ντης του avgi.gr, προσπάθησε να περάσει και δεύτερο fake news, μόλις ξεφτιλίστηκε στο πρώτο, ότι δήθεν δεν έχει εμβολιαστεί κανένας και ότι δεν έχουμε αρκετές δόσεις εμβολίων ώστε να καλύψουν τον πληθυσμό, με αποτέλσμα να ξεφτιλιστεί δύο φορές.

Σε όσα είπε ο Σβέρκος, χωρίς ίχνος έκφρασης στο πρόσωπο του ψυχρά, γνωρίζοντας ότι λέει ψέματα και παραπληροφορεί, αντέδρασαν όλοι οι παρευρισκόμενοι με πρώτο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου, που διευκρίνησε για να μην διαδίδει ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο πρωθυπουργός στην πραγματικότητα έκανε έκκληση για να εμβολιαστεί ο κόσμος, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι ασθενείς στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι και ότι άνθρωποι που μπορούν να εμβολιαστούν δεν το επιλέγουν.

Η αθλιότητα :


Και η στιγμή που ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεφτιλίζει τον Δ/ντη της avgi.gr:


Το καρακιοζιλίκι του Δ/ντη της avgi.gr ακολούθησε και ο Βαξεβάνης ανaφέροντας κατά γράμμα το fake news του Σβέρκου και για το τι είπε ο Πρωθυπουργός και για το ψέμα με τα εμβόλια.

Η συνέχεια της ξεφτίλας από τους άρχοντες των fake news :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου