Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Προηγείται η κυβέρνηση και σε νέα δημοσκόπηση της GPO παρά τις αθλιότητες ΣΥΡΙΖΑ

 



Μεγάλη στεναχώρια στην Κουμουνδούρου γιατί οποιαδήποτε άθλια προσπάθεια κάνουν για να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν πιάνει και αρχίζουν πλέον και κοιτάνε στην ανεπάρκεια και την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα που δεν θέλει ούτε να τον ακούει ούτε να τον βλέπει ο Ελληνικός λαός.

Με 13,7%, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να στήσει και να φτιάξει αρνητική εικόνα, προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σε δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Η ΝΔ προηγείται με 36,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 22,7, και ακολουθούν ΚΙΝΑΛ με 7,1% που με την ηγεσία που έχει δεν τραβάει, ΚΚΕ με 6,3%, Ελληνική Λύση με 4,1% και ΜέΡΑ25 με 3,0%, 12,5% των ερωτηθέντων απάντησαν «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ», 4% άλλο κόμμα.

Μεγάλο πρόβλημα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που ότι ψέμα και απάτη να στήσει δεν μπορεί να φθείρει την κυβέρνηση και αυτό που κερδίζει είναι μείωση των ποσοστών του.

Σε ποσοστό 62,9% οι πολίτες καλούν την κυβέρνηση να μην υποκύψει στον εκβιασμό της μεταγωγής και το μήνυμα αυτό στέλνει στην κυβέρνηση και το 37,3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει σχέση με την ακροαριστερά που εκπροσωπεί ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του 3%.

Η πολιτική κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει σε υφηλά επίπεδα και αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο πολίτης στο πρόσωπο του με 47,7% με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει μόλις 24,1% καταλληλότητα για τη διακυβέρνηση της χώρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου