Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Κόκορας σκότωσε το αφεντικό του - Συνελήφθη και κρατήθηκε για λίγο στο τμήμα

 



Ο ιδιοκτήτης ενός κόκορα, δολοφονήθηκε απο τον ίδιο τον κόκορα που του είχε δέσει στο πόδι λεπίδα, για να μετάσχει σε παράνομη κοκορομαχία στην Ινδία.

Ο κόκορας επιχείρησε να το σκάσει, ο ιδιοκτήτης του προσπάθησε να τον σταματήσει, και ο κόκορας του προκάλεσε σοβαρά τραύματα με τη λεπίδα στη βουβωνική χώρα, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία προτού φθάσει στο νοσοκομείο της περιφέρειας Καριμναγκάρ στο κρατίδιο Τελανγκάνα της Ινδίας. 

Η αστυνομία συνέλαβε τον κόκορα και τον κράτησε προσωρινά στο τοπικό τμήμα, προτού τον στείλει σε πτηνοτροφείο, όπου είναι και ο φυσικός του χώρος. Εξαπέλυσε παράλληλα ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των άλλων 15 διοργανωτών της κοκορομαχίας, στους οποίους αναμένεται να απαγγελθεί κατηγορίες για φόνο, παράνομα στοιχήματα κτλπ. Ένα ανάλογο τρομακτικό δυστύχημα συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, αυτή τη φορά στις Φιλιππίνες, όταν ο αστυνομικός διευθυντής μιας κωμόπολης πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία στη διάρκεια επιδρομής σε παράνομη κοκορομαχία από τα τραύματα που του κατάφερε σε αρτηρία στο πόδι του ένας κόκορας εφοδιασμένος με λεπίδα.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου