Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Μπακογιάννη για Βούτση και Φωτίου: Αναρωτιέμαι με το πάθος τους για τον Κουφοντίνα

 



Μιλώντας στο Θέμα 104,6 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού υπογράμμισε ότι «η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε εκδικείται, οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους και ισχύουν τη συγκεκριμένη περίπτωση για όλους», εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για τις χθεσινές τοποθετήσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον επικεφαλής της 17Ν.

Φωτογραφίζοντας τους Νίκο Βούτση και Θεανώ Φωτίου σημείωσε: «Αυτό που δεν αντέχω να μην το πω, διότι είχα αποφασίσει να κλείσω το στόμα μου είναι ότι η χθεσινή εικόνα συναδέλφων στη βουλή, όχι νεαρών παιδιών, αλλά ανθρώπων, ο ένας πρώην πρόεδρος της Βουλής και η άλλη καθηγήτρια πανεπιστημίου, περίπου συνομήλικοι, που μιλούσαν με τέτοιο πάθος, με έκανε να αναρωτιέμαι αν θα περίμεναν και απάντηση με το ίδιο πάθος από όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους από τον Δημήτρη Κουφοντίνα».

«Να συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία υπάρχει ακόμα η συζήτηση περί τρομοκρατίας και άρα κάτι συμβαίνει, διότι δεν υπάρχει πιο φασιστική αντίληψη από αυτή που λέει ότι εγώ θα αποφασίσω να ζήσω ή αν θα πεθάνεις. Δεν υπάρχει συζήτηση παρόμοια σε κανένα κοινοβούλιο άλλης χώρας… Σε ποιο άλλο Κοινοβούλιο έχουν βγει άνθρωποι και έχουν πει αυτά τα πράγματα… όπου περίπου εμφανίζεται… τέλος πάντων… λοιπόν, ας σταματήσω τώρα… έχω μεγαλύτερη φόρτιση απ’ ό,τι χρειάζεται…», σημείωσε εμφανώς φορτισμένη.

Μπακογιάννη: Επικοινωνιακά λάθος η διαχείριση της Μενδώνη

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε, επίσης, ότι η συνέντευξη Τύπου της Λίνας Μενδώνη ήταν λάθος, επιρρίπτοντας ευθύνες για την επικοινωνιακή διαχείριση. «Όσοι είμαστε πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, καταλάβαμε ότι η συνέντευξη αυτή ήταν λάθος. Η Μενδώνη επικοινωνιακά έκανε λάθος».

Τέλος, σχολιάζοντας την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, η κυρία Μπακογιάννη έκανε λόγο για «απίστευτη ανωριμότητα του πολιτικού συστήματος». Η υπόθεση Λιγνάδη, είναι ένα μείζον κοινωνικό θέμα. Η δημοκρατία βασίζεται στον διάλογο, στην κόντρα ακόμη και στις εντάσεις. Αλλά να βγαίνουν χάστανγκ «ΝΔ Παιδεραστές» είναι ακραίο και επικίνδυνο. Η ζημιά που γίνεται είναι απίστευτη,. Δηλητηριάζεις έναν ολόκληρη κόσμο σε λογικές που είναι τρελές».


Πηγή




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου