Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Τι Τσίπρας, τι Πολάκης το ίδιο και το αυτό! Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε για ακόμα μία φορά το χαμηλό επίπεδο του!!

Στην αρχή ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μαζεμένος, και αφού είδε ότι κανένας δεν τον ρώτησε τι έγινε με την υπόθεση συγκάλυψης,  πέντε γυναικών που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον πρέσβη της Βενεζουέλα, συγκάλυψη που έγινε με δικιά σου επιστολή, τότε πήρε θάρρος.

Έφτασε στο σημείο ο φαιδρός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρέχει πλήρη κάλυψη στον χυδαίο Παύλο Πολάκη και δικαιολόγησε πλήρως τις «χυδαίες» αναρτήσεις που ταυτίζουν την κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ με παιδεραστές υποστηρίζοντας ότι κατά το παρελθόν υπήρξαν ακραίες τοποθετήσεις και από «γαλάζια» στελέχη. 

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύοντας πως κινείται πιο άνετα με την ρητορική της σκανδαλολογίας και των υπονοούμενων κατά των πολιτικών του αντιπάλων επέμεινε στην αναπαραγωγή υπαινιγμών ακόμα και για διάπραξη κολάσιμων ποινικών και ηθικών αδικημάτων όπως είναι η διακίνηση ανηλίκων.

Δώσε θάρρος στον χωριάτη που λένε, και όσο αφήνουν αυτόν τον πολιτικό απατεώνα, να λέει και να κάνει ότι θέλει, χωρίς να παίρνει αυτό που του αξίζει, τόσο χειρότερος θα γίνεται όσο πλησιάζει το πολιτικό του τέλος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου