Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Έτοιμοι στην Κουμουνδούρου να διαδώσουν ψέματα για δήθεν μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν μόνο αυτοί

 


Αμετανόητοι και παθολογικοί ψεύτες το επιτελείο του πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα, είναι έτοιμο να διαδώσει νέα ψέματα, για δήθεν δημοσκοπήσεις, που έχουν μόνο αυτοί στα χέρια τους και δείχνουν μια άλλη εικόνα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ.

Με ψέματα πήρε την εξουσία, με ψέματα κυβέρνησε, με ψέματα αντιπολιτεύεται!!

Οι δήθεν δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν φυσικά την εικόνα που θέλει ο Αλέξης Τσίπρας και εξυπηρετεί την πολιτική του επιβίωση μέσα στο κόμμα.

Κανένας νοήμων πολίτης δεν πιστεύει την νέα προσπάθεια εξαπάτησης που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα εξοργίζεται περισσότερο γιατί δεν έχουν βάλει μυαλό.

Δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να φανεί η ανεπάρκεια του Αλέξη Τσίπρα, όλοι έχουν καταλάβει ότι είναι πολιτικά τελειωμένος, μόνο ο ίδιος δεν θέλει να το παραδεχτεί.

Οι δήθεν μυστικές δημοσκοπήσεις απάτη της Κουμουνδούρου δείχνουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που δείχνουν οι πραγματικές που δημοσιεύονται. Δείχνουν δηλαδή αυτό που θέλει να ακούσει ο Αλέξης Τσίπρας και να πιστέψουν τα στελέχη του κόμματος για να μην τον τλειώσουν. Κανένας δεν μπορεί να δεχτεί την πολιτική πραγματικότητα και αυτή είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο η Κουμουνδούρου έχει στα χέρια της της δημοσκοπήσεις απάτη, που δείχνουν δήθεν την διαφορά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας σε μονοψήφια νούμερα και η φθορά της κυβέρνησης «σαφώς μεγαλύτερη από αυτήν που καταγράφουν παραδοσιακές μετρήσεις», γιατί έτσι εξυπηρετεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι δήθεν δημοσκοπήσεις είναι στημένες για να γελάει ο κόσμος και αναφέρουν μάλιστα ότι μετακινούνται κατά 20% ψηφοφόροι από την Ν.Δ. στον ΣΥΡΙΖΑ και από την ώρα που το ακούσαμε δεν μπορούμε να συνέλθουμε από τα γέλια.

Για να γελάσετε περισσότερο, οι δημοσκοπήσεις απάτη της Κουμουνδρούρου δείχνουν ότι ανεβαίνει η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν εισπράττει μόνο από τις απώλειες της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και από τις απώλειες των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, κυρίως από τις απώλειες του Κινήματος Αλλαγής.

Για να το τερματίσουμε στις ίδιες δημοσκοπήσεις που κανείς άλλος γνωρίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανεβαίνει μόνο στην ηλικιακή ομάδα 35-54, αλλά και στην ηλιακή ομάδα 55+.

Με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ ζει σε μια άλλη Ελλάδα και σίγουρα όχι στην πραγματικότητα. Ζει στο ψέμα του Αλέξη Τσίπρα, για να επιβιώσει πολιτικά ο ίδιος, αδιαφορώντας για το μέλλον του κόμματος του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου