Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Αριστεροί, ακροαριστεροί με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ αψήφησαν εγκληματικά τα μέτρα για τον COVID-19

 


Για άλλη μία φορά κατώτερος των περιστάσεων και εγκληματικά επικίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ για τον τόπο.

4.000 αριστεροί και ακροαριστεροί διαδηλωτές, γέμισαν εγκληματικά ανεύθυνα το μεσημέρι της Πέμπτης το κέντρο της Αθήνας, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Αδιαφορώντας για την επικινδυνότητα των πράξεων τους και για το κακό που θα προκαλέσουν στους ίδιους και στους πολίτες γενικότερα, διαδήλωσαν για να μην φυλάσσονται τα πανεπιστήμια,ώστε να μπορούν ανεξέλεγκτοι να αλωνίζουν μέσα κάθε είδους κακοποιοί, ακροαριστερές συμμορίες και συντρόφοι αντιεξουσιαστές που τα έκαναν μπάχαλο και γιάφκες.

Επί 3 ώρες, οι εγκληματικά ανεύθυνοι κυρίως αριστεροί και ακροαριστεροί με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιούσαν ανενόχλητοι πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Φοιτητές, εκπαιδευτικοί, σύλλογοι, ομοσπονδίες, σωματεία, μέλη του ΠΑΜΕ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ συγκεντρώθηκαν παρά την απαγόρευση λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στα Προπύλαια, όπου είχε προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. ς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δυστυχώς απλώς παρακολουθούσαν από απόσταση τους χιλιάδες διαδηλωτές, χωρίς όμως να επέμβουν σε κανένα σημείο. Με μια ντουντούκα, αστυνομικοί ζητούσαν από τους διαδηλωτές, που πιασμένοι χέρι χέρι είχαν σχηματίσει ανθρώπινες αλυσίδες, να τηρήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου