Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ηλιθιότητα ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτεύεται τον Μητσοτάκη για τα εμβόλια ενώ ξέρει ότι είναι θέμα Ε.Ε.

 


Αντιπολίτευση ηλιθιότητας να είχαμε να λέγαμε και σε όποιους πιάσει, κάνει για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας ότι θα κερδίσει κάτι.

Ενώ όλη η Ευρώπη παρακολουθεί το θέμα των εμβολίων που είναι γενικότερο γιατί οι εταιρίες δεν τήρησαν τις προβλεπόμενες δόσεις, για τον ΣΥΡΙΖΑ φταίει ο Μητσοτάκης που δεν ήρθαν όλες οι δόσεις των εμβολίων, λες και δεν εμβολιάζεται κόσμος στην Ελλάδα.

Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ επικίνδυνος για την κοινωνία, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες για μικροκομματικά οφέλη λέγοντας ότι  "Η κυβέρνηση δημιούργησε υψηλές προσδοκίες στο θέμα των εμβολιασμών και στην συνέχεια άρχισε να κυνηγάει τις εξελίξεις.

Πανηγύριζε γιατί εξασφάλισε εμβόλια , έφτιαξε 1014 εμβολιαστικά κέντρα από τα οποία υπολειτουργούν τα 144 , προώθησε την πρόταση για πιστοποιητικό εμβολιασμού ενώ όπως πάνε τα πράγματα ούτε μέσα στο 2022 δεν θα έχει εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός της χώρας. 

 «η ελληνική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες κυνηγάει μονίμως τις εξελίξεις, λόγω των ιδεοληψιών του κ. Μητσοτάκη, οι οποίες πλέον χρεοκοπούν σε όλη την ΕΕ» 

Όσοι ξέρουν και μέσα και σε αυτούς και οι λίγοι νοήμονες που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση δόσεων, ότι είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός ήταν θέμα προγραμματισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δόσεις εμβολίου ανά κράτος, και όχι λόγια του αέρα όπως έχει συνηθίσει να ξεστομίζει εύκολα ο Αλέξης Τσίπρας εξαπατώντας τους πολίτες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου