Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Θρασύτατη δικαιολογία από τους δράστες : «Θολώσαμε όταν μας είπε κάτι για το σπίτι μας»

 


Οι δύο επικίνδυνοι ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και μίλησαν στους αξιωματικούς που τους συνέλαβαν. 

Η δικαιολογία που είπαν είναι : «Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε. Κατεβήκαμε και τον χτυπήσαμε γιατί αφού μας έκανε παρατήρηση μετά κάτι μας είπε για το σπίτι μας και θυμώσαμε. Μετά φοβηθήκαμε και για αυτό δεν πήγαμε στην αστυνομία και αρχίσαμε να κρυβόμαστε».

Οι δράστες ισχυρίστηκαν επίσης πως «δεν είχαν καταλάβει εκείνη τη στιγμή τι ακριβώς είχαν κάνει» και όταν αργότερα είδαν το βίντεο φοβήθηκαν πως θα συλληφθούν. 

Στην υπόθεση εμπλέκεται και αστυνομικός που διατηρεί επαφές με την μητέρα και τα παιδιά και, σύμφωνα με τη δικογραφία, συμβούλευσε τα ανήλικα για τις κρυψώνες που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και για το τι θα πουν εάν τους συλλάβουν.

Χθες το βράδυ, μάλιστα εμφανίστηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών για να ρωτήσει τον λόγο που συνελήφθησαν τα δυο αδέλφια κάνοντας τον ανήξερο.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται ομοίως σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Μάλιστα από το αρχηγείο σκέφτονται και την άμεση απόταξη του από το σώμα, εκτός από την διαθεσιμότητα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου