Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Με μια σφαίρα καρφωμένη στο πόδι θα ζήσει η 18χρονη που τραυματίστηκε στο μακελειό στον Νέο Κόσμο

 


Ανθρωποκυνηγητό από τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να εντοπίσουν τον 54χρονο δράστη του αιματοκυλίσματος στον Άγιο Σώστη

Τα όσα φρικτά έζησε το παγωμένο απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου στο καφέ του Αγίου Σώστη, όπου ομάδες Αλβανών συνεπλάκησαν και «μίλησαν» τα πιστόλια με αποτέλεσμα έναν 53χρονο νεκρό και τους δυο γιους του δύο βαριά τραυματίες, θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στην ψυχή και το σώμα της.

Η νεαρή υπάλληλος που την ώρα της αιματηρής συμπλοκής βρισκόταν στην εργασία της και δέχθηκε μια σφαίρα στο πόδι, μπορεί σύμφωνα με τους γιατρούς να είναι ελαφρά τραυματισμένη καθώς η σφαίρα δεν έπληξε ζωτικό όργανο ωστόσο, η διαπίστωση της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη προχθές προκαλεί ανατριχίλα. Και αυτό γιατί, οι πληροφορίες λένε ότι η 18χρονη ίσως και να αναγκαστεί να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της με τη σφαίρα καρφωμένη στο πόδι της αφού το σημείο που δέχτηκε τα πυρά από το 9άρι πιστόλι του δράστη, στον αριστερό γλουτό, στο κάτω έξω τεταρτημόριο δεν τους δίνει πολλά περιθώρια για αφαίρεση.

Ενδέχεται, λένε, να αποβεί μοιραία η αφαίρεση από το σημείο όπου έχει καρφωθεί και αυτο που εξετάζουν είναι να την αφήσουν. Μάλιστα, λένε, ότι το τραύμα είναι βαθύ και έχει ανοικτή πληγή η οποία εκτιμούν ότι θα κλείσει σε περίπου 40 ημέρες.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προσπαθούν να εντοπίσουν τον 54χρονο δράστη του αιματοκυλίσματος στον Άγιο Σώστη. Τον πιστολέρο που μετά απο διαπληκτισμό με τον 53χρονο Αλβανό και τους δύο γιους του σήκωσε το 9άρι και τους σημάδεψε για να κλείσει τους ανοικτούς λογαριασμούς που είχε μαζί τους. Οι άνδρες έτρεξαν να κρυφτούν στην καφετέρια που λειτουργούσε ως take away και δούλευε η 18χρονη κοπέλα όμως δεν τα κατάφεραν.

Ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον πατέρα και τραυμάτισε τους δύο γιους και την νεαρή υπάλληλο.


Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου