Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Του ακροαριστερού φιλότουρκου Γαβρόγλου δεν του αρέσει που θα προστατεύονται τα πανεπιστήμια

 


Τέρμα η ανομία στα πανεπιστήμια, θλίψη και αντιδράσεις από αριστερούς και ακροαριστερούς, που τα λυμαίνονται χρόνια τώρα.

Είχαν συνηθίσει αριστεροί και ακροαριστεροί, τα πανεπιστήμια στη Ελλάδα να λειτουργούν τριτοκοσμικά, και δεν τους αρέσει που τώρα θα αστυνομεύονται και θα προστατεύονται κάνοντας την ζωή των φοιτητών ευκολότερη και με ασφάλεια.

Οι αριστεροί και ειδικά οι ακροαριστεροί είναι στα κάγκελα γιατί θα επέλθει η τάξη και ο σεβασμός στα πανεπιστήμια και δεν θα μπορούν σύντροφοι αντιεξουσιαστές και κακοποιοί να τα χρησιμοποιούν για διάφορες εγκληματικές δραστηριότητες.

Ένας από τους ακροαριστερούς που δηλώνει αντίθετος στην αστυνόμευση στα ΑΕΙ είναι ο τέως υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου γνωστός προκλητικός φιλότουρκος, ο οποίος έγραψε στο Fb:

«Πειθαρχικά Συμβούλια Φοιτητών που είχαμε να δούμε από τον καιρό της χούντας. Ιδρυση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας υπό την εποπτεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πρόσληψη 1.000 αστυνομικών. Control rooms που θα παρακολουθούν την κίνηση των φοιτητών, καθηγητών και άλλων μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Και μία υπουργός που πανηγυρίζει ότι όλα αυτά αναβαθμίζουν την Ανωτάτη Εκπαίδευση. Μια μέρα ντροπής. Μια μέρα βαθιάς θλίψης».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου