Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Εξαρθρώθηκε από την Άμεση Δράση συμμορία που κλέβει χρηματοκιβώτια

 


Σύμφωνα με ανάρτηση του Αμεσοδρασίτη Χρήστου Μπαλάσκα στο facebook,  περιπετειώδης καταδίωξη διαρρηκτών έγινε εχθές το βράδυ με αποτέλεσμα την σύλληψη κακοποιών Αλβανών. 

Η ώρα ήταν 03:15 όταν περιπολικό της άμεσης δράσης έλαβε σήμα για διάρρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων επί της Λ.Καρέα στον Βύρωνα. 

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης προσέγγισαν στο σημείο και σε μικρή απόσταση είδαν ένα BMW τζίπ να φεύγει με μεγάλη ταχύτα. Σε συνεννόηση με τον εκφωνητή από το κέντρο της Άμεσης Δράσης τα περιπολικά άρχισαν την καταδίωξη. 

Το όχημα το οποίο μόλις είχε κλαπεί ανέπτυξε ταχύτητα, πλήν όμως ο έμπειρος αρχυφύλακας και οδηγός του περιπολικού δεν άφησε περιθώρια στους κλέφτες να χαθούν από το οπτικό του πεδίο. Στην καταδίωξη μπήκαν και άλλα δύο περιπολικά, το κλεμμένο όχημα κατέβηκε την Κατεχάκη μπήκε Μεσογείων, Παππαδά και δεν θα σταματούσε. Στην καταδίωξη μπήκαν και πολλές ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Τελικά το BMW στο τέρμα της οδού Δάφνης στο Π.Ψυχικό, έσπασε την μπάρα εισόδου στο παλιό λατομείο και μπήκε μέσα. Εκεί εγκατέλειψαν οι δράστες το όχημα και προσπάθησαν να ξεφύγουν πεζοί. Μετά από λίγο οι δύο δράστες (Αλβανοί) συνελήφθησαν.  Στο κλεμμένο όχημα βρέθηκε και το χρηματοκιβώτιο το οποίο είχαν κλέψει από την μάντρα αυτοκινήτων, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία. 








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου