Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η αμορφωσιά Καρανίκα μας θυμίζει εποχές ΣΥΡΙΖΑ και ανατριχιάζει όλη η Ελλάδα



Πόσο αμόρφωτος είναι αυτός ο άνθρωπος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ;; Απάντηση πάρα πολύ φαιδρός και αμόρφωτος!! Η τελευταία του ανάρτηση εκτός από προκλητική έδειξε και το πόσο αμόρφωτος είναι !! Οι εκατόμβες του κορονοιού, μετατράπηκαν σε "κατακόμβες" στο tweet του Νίκου Καρανίκα προκειμένου να καταγγείλει "τα αίσχη της κυβέρνησης" και αυτό το αμόρφωτο ακροαριστερό παρτάλι ήταν (πρώην;) συμβούλου στρατηγικής πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα.

Είναι τραγικό, αλλά είναι καλό να μας θυμίζουν τα αμόρφωτα ακροαριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τι γλιτώσαμε και την κατάλληλη στιγμή.

Ο 51χρονος πλέον αδιόριστος "εκπαιδευτικός" (δεν φαίνεται από τις αμόρφωτες αναρτήσεις του) και σερβιτόρος (αυτό μπορεί να το κατέχει, αν και οι σερβιτόροι έχουν πλέον ποιότητα και ευγένεια), έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο ακροαριστερά αναίσθητος και προκλητικός γιατί δεν υπολογίζει αντιδράσεις, δεν έχει όρια και ξεφτιλίζεται όπως και η πλειοψηφία των στελεών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί να του κάνει καλό η θέση που του έδωσε ο επίσης αμόρφωτος σύντροφος Αλέξης Τσίπρας, και από σερβιτόρο τον έκανε σύμβουλο στου Μαξίμου, τελικά δεν του έκανε καλό και δεν του πρόσφερε τίποτα. Αντίθετα τον έκανε χειρότερο και ξεφτιλίζεται ευκολότερα γιατί τώρα τον ξέρουμε, τον μάθαμε και γελάμε μαζί του αντί να έκανε αναρτήσεις όπως εκατοντάδες τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και να μην ασχολείται κανένας μαζί του.

Ο ακραίος στους χαρακτηρισμούς του, αμόρφωτος, φαιδρός και υβριστικός σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα ρίχνει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως κάνουν οι δηλώσεις και οι συμπεριφορές τις πλειοψηφίας των ακατάλληλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ξέρω εάν κάποιος έχει το ήθος να τον μαζέψει, αλλά όπως φαίνεται ο ίδιος ο Καρανίκας και λόγω "μόρφωσης" δεν πρόκειται να σταματήσει να ξεφτιλίζεται και να ξεφτιλίζει και τον ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου