Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Γνωστοί ανθέλληνες οι Συριζαίοι αναπαράγουν γερμανικό δημοσίευμα κατά της χώρα μας


Δεν έχουν τέλος οι ανθελληνικές προκλήσεις των Στελεχών και των ΜΜΕ του Σύριζα.

Για τους Γερμανούς το γνωρίζαμε ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι της Ελλάδας, αλλά δεν ξέραμε πόσο ανθέλληνες ήταν οι Συριζαίοι, τώρα το μάθαμε και θα πρέπει η χώρα να προστατευτεί από αυτό το επικίνδυνο ακροαριστερό κόμμα που κάνει κακό στην Ελλάδα.

Συνεχίζουν τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ να αναπαράγουν, εκτός από την προπαγάνδα των Τούρκων και δημοσιεύματα εναντίον της Ελλάδας με μοναδικό σκοπό να μας κάνουν όσο περισσότερο κακό μπορούν.

Αντιδράσεις και οργή στους Έλληνες προκάλεσε ένα δημοσίευμα του left.gr που έχει ως πηγή την ιστοσελίδα του Πρώτου Προγράμματος της γερμανικής τηλεόρασης (ARD) και την Deutsche Welle. Το δημοσίευμα κατασκευασμένο πλήρως για να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα των Τούρκων, φάνηκε καλή ιδέα να αναπαραχθεί από το Συριζαίικο site αφού εξυπηρετεί και αυτό την προπαγάνδα του Ερντογάν εδώ και μήνες, την που η Ελλάδα αντιστέκεται με επιτυχία και προστατεύει τα σύνορα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό «Η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών πριν από ένα μήνα στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο δύσκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί συμβατή με το διεθνές δίκαιο», όπως σημειώνει γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της γερμανικής βουλής.

Στη γνωμοδότησή τους οι γερμανοί δήθεν εμπειρογνώμονες αναγνωρίζουν μεν ότι κάθε κράτος έχει το δικαίωμα να προστατεύει τα σύνορα του, αλλά πάντα θα πρέπει να τηρείται η αρχή της αναλογικότητας. 

Όπως συμπεραίνουν, «η χρήση εκτοξευτήρων νερού, ανεμιστήρων και δακρυγόνων, ακόμη και εναντίον αόπλων γυναικών και παιδιών», αντιβαίνει σε αυτή την αρχή. Πέραν αυτού οι επιστήμονες επικρίνουν την Ελλάδα επειδή έκλεισε τα σύνορα της ανεξαιρέτως για όλους τους πρόσφυγες χωρίς να εξετάσει αν κάποιος πράγματι δικαιούται άσυλο. Για παράδειγμα, επειδή κάποιος κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με βασανιστήρια στην Τουρκία. Και τέλος, με την άρνησή της να δεχτεί αιτήσεις ασύλου για ένα μήνα η ελληνική κυβέρνηση έθεσε εκτός ισχύος ένα θεμελιώδες δικαίωμα.


«Η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών πριν από ένα μήνα στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο δύσκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί συμβατή με το διεθνές δίκαιο» https://left.gr/news/i-ellada-paraviase-diethnes-dikaio-ston-evro 








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου