Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Επίθεση με καραμπίνα σε οδηγό λεωφορείου στην Αθήνα



Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον οδηγό του αυτοκινήτου που πυροβόλησε, το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από το Κάραβελ, με καραμπίνα κατά οδηγού λεωφορείου.

Τα σκάγια δεν τον πέτυχαν, ωστόσο έχουν καρφωθεί στο τουριστικό λεωφορείο που εκείνη την ώρα ήταν άδειο από κόσμο. Από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι οι πυροβολισμοί δεν είχαν πολλές πιθανότητες να είναι προϊόν διαπληκτισμού στο δρόμο, κάτι που επιβεβαίωσε ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου.

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cnn.gr, «φωτογραφίζει» έναν πρώην συνάδελφό του, με τον οποίο παλαιότερα είχαν διαπληκτιστεί στο χώρο εργασίας του, μη αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο να ήταν αυτός που πυροβόλησε, καθώς του έμοιαζε.

Παράλληλα, ο οδηγός απέκλεισε την πιθανότητα ο διαπληκτισμός να έγινε για τη θέση στάθμευσης ή για την προτεραιότητα, καθώς -όπως αποδείχθηκε και από την αυτοψία των αστυνομικών- το αυτοκίνητο του δράστη ήταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00, όταν οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ΙΧ να βγάλει όπλο και να πυροβολεί στη μπροστινή πόρτα του λεωφορείου.

Ο οδηγός του πούλμαν ειδοποίησε την αστυνομία που διεξάγει έρευνα για την υπόθεση και αναζητά τον οδηγό.

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο ήταν άδειο.

Το λεωφορείο υπέστη μόνο υλικές ζημιές.


Πηγή : in.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου