Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Η αγάπη του προέδρου στα ζώα δεν κρύβεται



Διαβάζουμε στον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ίσως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζετε, αλλά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παραλείπει να μαζεύει στις περιοδείες του αδέσποτα, όπου αυτά τα βρει. Γατάκια και σκυλάκια.

Πηγαίνοντας για παράδειγμα στη Βέροια σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε όταν πετάχτηκε μπροστά του ένα αδέσποτο σκυλάκι. Το μάζεψε, το εμβολίασε και το χάρισε σε ένα ίδρυμα για τα παιδιά. Το ίδιο έκανε πηγαίνοντας προς τη Βεργίνα, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;


Ρώτησα αρμοδίως εάν πρόκειται να αποκτήσει και το Μέγαρο Μαξίμου το δικό του κατοικίδιο, όπως συμβαίνει στην Ντάουνιγκ Στριτ με την Ντελίν (ράτσας Τζακ Ράσελ) του Μπόρις Τζόνσον ή τον Πάτον του Ντόναλντ Τραμπ. Μάλλον, όπως κατάλαβα, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει (στην παρούσα φάση τουλάχιστον). Ωστόσο σας υπενθυμίζω την απάντηση που έδωσε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για τα αδέσποτα. Υποσχέθηκε ένα νέο πλαίσιο για τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς. Σας αποκαλύπτω ακόμα ότι πηγαίνοντας ο Πρωθυπουργός προς τον Μυστρά, πέτυχε στον δρόμο του ένα γατάκι, το οποίο και περιμάζεψε. Το έφερε μαζί του στην Αθήνα και το χάρισε και αυτό σε παιδάκια. Το ζεύγος Κυριάκου και Μαρέβας έχει στο σπίτι του κατοικίδιο. Ενα σκυλάκι που χάρισαν στην κόρη τους Δάφνη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου