Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Η είδηση δεν είναι ότι ο τυχοδιώκτης Τσίπρας εξαπατά πολιτικούς να έρθουν κοντά του αλλά οι ηλίθιοι που το κάνουν



Το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του κρατάει καλά και πηγαίνει υπέροχα.

Το σχέδιο είναι ένα, ανίκανοι πολιτικοί ώστε να επιβιώσουν με το μυαλό τους και το έργο τους, που είτε είναι στα αζήτητα, είτε τυχοδιώκτες και γυρολόγοι γίνονται στόχος από τον ΣΥΡΙΖΑ, διαλύουν τα κόμματα τους και πηγαίνουν στην χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα για να επιβιώσουν πολιτικά. 

Ο Τσίπρας το έκανε με τους ΑΝΕΛ, το έκανε με το Ποτάμι, τώρα διαλύει και την ΔΗΜΑΡ δήθεν για να φτιάξει τον νέο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο στόχος είναι ένας, ξέρει ο Τσίπρας ότι θα πέσει από την κυβέρνηση με θόρυβο και ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα ώστε να επιβιώσει πολιτικά. 

Ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ θέλει τώρα να πρεσβεύει την σοσιαλδημοκρατία, με φθαρμένους πολιτικούς.

Μετά τις "στελεχάρες" των ΑΝΕΛ όπως η Κουντουρά, Κουίκ, Παπαχριστόπουλος που κέρδισαν μια θέση στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, την Μεγαλοοικονόμου της Ένωσης Κεντρώων που έχει καταντήσει παρατράγουδο και γλύφει για να την συμπεριλάβουν, τον Δανέλη από το Ποτάμι, τον Κουβέλη και τα άλλα παιδιά, ο Τσίπρας κτύπησε και ότι έχει απομείνει στην ΔΗΜ.ΑΡ.

Όποιος έχει παρακολουθήσει τον Θεοχαρόπουλο που ηγείται της ΔΗΜ.ΑΡ. καταλαβαίνει ότι ήταν θέμα χρόνου να καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί εκεί πηγαίνουν όσοι είναι τελειωμένοι και αποτυχημένοι και ο ΣΥΡΙΖΑ τους δέχεται.

Πριν λίγες ημέρες είδαμε τις στελεχάρες του ΠΑΣΟΚ να συντάσσονται με τον αποτυχημένο Αλέξη Τσίπρα, όπως είναι Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Μπίστης και ο Στέφανος Τζουμάκας,  που έβριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και συμβολίζουν το μαύρο πολιτικό παρελθόν του τόπου.

Η είδηση δεν είναι η αναμφισβήτητη επιτυχία του Τσίπρα να διαλύει τα κόμματα και να εξαπατά ακόμα και πολιτικούς δίνοντας πλουσιοπάροχα ανταλλάγματα, η είδηση είναι για την ηλιθιότητα και την ανηθικότητα αυτών που τον κάνουν, τον πιστεύουν και τον ακολουθούν.

Δεν πρέπει για κανένα λόγο να τους δούμε στην βουλή και είναι στο χέρι μας με την ψήφο μας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου