Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Χαλάνδρι: Μέσα στο παιδικό δωμάτιο σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε



Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη εν διαστάσει σύζυγος του δράστη και μητέρα του παιδιού, πήγε στο διαμέρισμα. Το προηγούμενο βράδυ είχε μαλώσει με τον άνδρα της για άλλη μια φορά. Στις αλλεπάλληλες κλήσεις της ίδιας και της αδερφής της, ο 27χρονος δεν είχε απαντήσει. Ούτε το βράδυ του Σαββάτου, ούτε το πρωί της Κυριακής. Έτσι αποφάσισαν οι δυο γυναίκες να πάνε στο σπίτι στο Χαλάνδρι. Όταν μπήκαν στο παιδικό δωμάτιο και αντίκρισαν τον 27χρονο νεκρό δίπλα από το παιδί, η μάνα δεν άντεξε. Ούρλιαξε από τον πόνο και την απόγνωση. Οι γείτονες την άκουσαν, κατάλαβαν πως κάτι κακό είχε γίνει και τότε ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι, ο 27χρονος πατέρας πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα, πυροβόλησε το παιδί στο κεφάλι και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ο 27χρονος και η 21χρονη Ρομά σύζυγός του είχαν γνωριστεί όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη. Όταν η νεαρή έμεινε έγκυος στον γιο τους, αποφάσισαν να ζήσουν μαζί και πριν από περίπου έναν χρόνο παντρεύτηκαν και στη συνέχεια μετακόμισαν στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Οι γείτονες λένε ότι συχνά έβλεπαν τον 27χρονο με το παιδί κι ένα σκυλάκι που είχε η οικογένεια. Τίποτα δεν «πρόδιδε» το οικογενειακό δράμα που θα ακολουθούσε.

Τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού δεν άργησαν να εμφανιστούν. Ο 27χρονος κατηγορούσε τη σύζυγό του πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και ιδιαίτερα έντονοι. Η νεαρή γυναίκα, που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει για μικροαδικήματα την αστυνομία, είχε αφήσει το παιδί με τον πατέρα του για το Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ του Σαββάτου, το ζευγάρι είχε ακόμη έναν έντονο καυγά μέσω τηλεφώνου. Αφού το έκλεισαν, η 21χρονη προσπάθησε να τηλεφωνήσει ξανά στον σύζυγό της. Όμως εκείνος δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις της. Προσπάθησε και η αδερφή της να τον βρει αλλά και οι δικές της προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες.

Οι δυο γυναίκες συνέχισαν να τηλεφωνούν και το πρωί της Κυριακής. Ξανά η ίδια εξέλιξη, ο 27χρονος δεν απαντούσε. Αποφάσισαν τότε να πάνε στο σπίτι στο Χαλάνδρι για να δουν τι είχε συμβεί. Και μόλις μπήκαν στο παιδικό δωμάτιο, αντίκρισαν τον 27χρονο νεκρό δίπλα στο άψυχο κορμάκι του 4χρονου αγοριού. Ήταν η στιγμή που αποκαλύφθηκε η τραγωδία.


Πηγή : newsit.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου