Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Αλωνίζουν οι αντιεξουσιαστές με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ



Αλλεπάλληλα κρούσματα ανομίας και εγκληματικότητας από τον Ρουβίκωνα και ακροαριστερούς αναρχικούς αντιεξουσιαστές γίνονται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες, με την αστυνομία να μην αντιδρά προφανώς κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας.


Εχθές ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε σε ακόμα μία πρεσβεία ξεφτιλίζοντας την αστυνομία και την χώρα μας διεθνώς. Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook περιγελώντας την αστυνομία για «διασυρμό των μέτρων ασφαλείας όλων των "καλά φυλασσόμενων" κτιρίων και περιοχών».

Τέσσερα ντου του Ρουβίκωνα σε τέσσερις ημέρες και αυτό όπως λένε είναι μόνο η αρχή.

Εχθές Τετάρτη εάν είναι δυνατόν 30 αντιεξουσιαστές έφτασαν ανενόχλητοι μέχρι τον έβδομο όροφο του κτηρίου του Εφετείου, για να διαμαρτυρηθούν για την απεργία πείνας που κάνει ένας εκ των συλληφθέντων από την ομάδα των ληστών του Διστόμου με την ΕΛΑΣ να κάνει μόνο 14 προσαγωγές με τους προσαχθέντες στη συνέχεια εάν είναι δυνατόν να αφήνονται ελεύθεροι και κανένας εισαγγελέας να μην έχει ασχοληθεί προφανώς κατόπιν εντολών από την πολιτική ηγεσία.

Εχθές Τετάρτη φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς εισέβαλαν στο χώρο της βιβλιοθήκης του τομέα Ανόργανης Χημείας του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να μην επιτρέψουν σε διδάσκοντες και πέντε Έλληνες καθηγητές από ΑΕΙ του εξωτερικού να συνεδριάσουν προκειμένου να πιστοποιήσου το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος. Οι ακροαριστεροί αναρχικοί έφτασαν στο σημείο, όταν οι ακαδημαϊκοί αντέδρασαν να τους βρίσουν και να τους απειλήσουν ανοικτά λέγοντας τους «όπου και να κρυφτείτε θα σας βρούμε. Ακόμη και σε αίθουσα ξενοδοχείου να πάτε, θα σας βρούμε».

Φυσικά δεν εξαιρούμε τις καθημερινές δολοφονικές επειθέσεις αντιεξουσιαστών γύρω απο τον Πολυτεχνείο κατά αστυνομικών ψάχνοντας για νεκρό, με την αστυνομία απλά να αποκρούει και να μην συλλαμβάνει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου