Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Αντί ο Τσίπρας να ντρέπεται για την κατάντια του και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές κάνει επίθεση σε όλους



Αμετανόητος και ψυχρός ακροαριστερός, έχοντας κάνει τεράστια οικονομική ζημιά στην χώρα, ο Αλέξης Τσίπρας αντί να ντραπεί και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές για να γλιτώσει η χώρα, κάνει και επίθεση κατά πάντων.

Ο Τσίπρας επιτέθηκε στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος που εκβιάστηκε από τον σύντροφο Νεάντερταλ Πολάκη και ταυτίστηκε με τις συμπεριφορές υποκόσμου του συντρόφου απόλυτα. Επιτέθηκε την αντιπολίτευση και κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων που τον ρίχνουν στα τάρταρα, και προσπάθησε ο αντρόπιαστος εχθές να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που επικρατεί για τον ίδιο και την κυβέρνηση.

Μιλώντας στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, έκανε χωρίς ίχνος ντροπής ευθεία επίθεση εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, και προσπάθησε να υποβαθμίσει την υπόθεση Πολάκη λέγοντας : «Να αφήσουμε τις Κασσάνδρες της καταστροφής και τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες, που όταν διαχειρίστηκαν την οικονομία την έριξαν στα βράχια και αργότερα δεν πέτυχαν σε ούτε μία από τις προβλέψεις τους, να ασχολούνται με ζητήματα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και παραπολιτικού κουτσομπολιού. Μην παρασύρεστε σε διαμάχες που επιλέγει ο αντίπαλος για να θολώσει τα νερά». 

Ο Τσίπρας συνέχισε την επίθεση του στα  ΜΜΕ και εταιρίες δημοσκοπήσεων, κάνοντας λόγο για «κυριακάτικες εφημερίδες κρατικοδίαιτες που ζουν από θαλασσοδάνεια που ποτέ δεν ελέγχθηκαν από τους ιθύνοντες του τραπεζικού μας συστήματος», αλλά και για ορισμένους «που επιμένουν να μην κατανοούν το γιατί οι δημοσκοπήσεις των ίδιων Μέσων συνήθως αστοχούν». 

Μάλλον τον τρόμαξε το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue εταιρίας που ανήκει στον επί σειρά ετών φίλο και συνεργάτη του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, Γιάννη Μαυρή, που δεν μπορούσε να κρύψει την αλήθεια και δίνει προβάδισμα της Ν.Δ. 14,5 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στον πίνακα της εκλογικής επιρροής, λέγοντας ο Τσίπρας για να κρύψει τον πανικό του ότι «εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται έξω από τα ραντάρ του πολιτικού συστήματος και των μετρήσεων».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου