Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Έκανε το λάθος να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο του και η αστυνομία τον γάζωσε με 25 σφαίρες



Το περιστατικό έγινε στις ΗΠΑ, στην πόλη Βαλέχο, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Ράπερ που ονειρευόταν να γίνει διάσημος, ο Μακόι είχε πάει να τελειώσει μια ηχογράφηση στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειάς του κι αποφάσισε να πάει να αγοράσει κάτι να φάει σε μεξικάνικο φαστ-φουντ αργά το βράδυ. Οι υπάλληλοι του εστιατορίου τηλεφώνησαν στην αστυνομία για να ειδοποιήσουν πως ένα αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στο ντράιβ-ιν, με τη μηχανή αναμμένη και τον οδηγό γερμένο στο τιμόνι.

Ο άτυχος Αφροαμερικανός, είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι του αυτοκινήτου του στον χώρο στάθμευσης ενός φαστ-φουντ, και η αστυνομία τον έκανε κόσκινο από τις σφαίρες αστυνομικών που του έριξαν τουλάχιστον 25 φορές,  στον λαιμό, στο στήθος, στο αυτί, στο χέρι και στους ώμους.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι αντιλήφθηκαν πως υπήρχε ένα πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητο. Κατ' αυτούς, ο Μακόι ξύπνησε καθώς αξιολογούσαν την κατάσταση, έκανε κίνηση να πιάσει το όπλο κι αγνόησε τις εντολές τους να σηκώσει «τα χέρια στον αέρα». «Φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, οι έξι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Βαλέχο. Το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο ήταν γεμάτο και από τον σειριακό αριθμό του εξακριβώθηκε ότι είχε κλαπεί στη γειτονική Πολιτεία Όρεγκον.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου