Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Μετά την παραίτηση Κοτζιά ο Τσίπρας πήρε τον Ζάεφ να πει στους ξένους να μην τον ξεχάσουν



Μετά την παραίτηση Κοτζιά ο τελειωμένος πολιτικά και αγχωμένος Αλέξης Τσίπρας τον πρώτο που πήρε στο τηλέφωνο είναι ο Ζόραν Ζάεφ.

Το τηλεφώνημα αποκαλύπτει η εφημερίδα “Αυγή” και εκεί επιβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητά τους για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ φέρεται να εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Ελληνα ομόλογό του, για το κουράγιο και την επιμονή του, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν από κοινού όσον αφορά το Σκοπιανό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζόραν Ζάεφ θύμισε στον κ. Τσίπρα για να τον ανεβάσει λίγο ώστε να ξεπουλήσει εύκολα, ότι η Ιστορία θυμάται τους θαρραλέους ηγέτες και τις θαρραλέες πράξεις καθώς κοινός τους στόχος είναι να δημιουργήσουν τα νέα Βαλκάνια του 21ου αιώνα με ειρήνη, συνεργασία και αλληλεγγύη ανάμεσα στους δύο λαούς που παρά τις διαφορές τους μπορούν να οικοδομήσουν ένα καλύτερο μέλλον (για τα Σκόπια συμπληρώνουμε).

Αυτή η αποκάλυψη δείχνει ότι βλέποντας ο Αλέξης Τσίπρας το ξεπούλημα της Μακεδονίας να μην του βγαίνει όπως θα ήθελε ώστε να επιβιώσει πολιτικά, και κουμάντο στις εκλογές κάνει ο Έλληνας ψηφοφόρος που δεν ξεχνάει τους ψεύτες, απατεώνες και προδότες πολιτικούς, ψάχνει στήριγμα φωνάζοντας σώστε με.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου