Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ο Τσίπρας έδειξε πόσο αδίστακτος και φοβισμένος είναι για να μη χάσει την καρέκλα



Ο Τσίπρας διάλεξε να πουλήσει τον φίλο του για τους ψήφους και την καρέκλα και δείχνει πόσο αδίστακτος ακροαριστερός είναι.

Συκοφάντη και υβριστή χαρακτηρίζει  ο Νίκος Κοτζιάς τον Πάνο Καμμένο. Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες ο υπουργός Εξωτερικών αποφάσισε να κάνει την απειλή του πράξη όταν «είδε ότι ο πρωθυπουργός βάζει στο ίδιο τσουβάλι τον ίδιο και τον Καμμένο. Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω απ’ όλα, είπε ο Νίκος Κοτζιάς. 

Σημαντικό ρόλο για να πάρει ο Νίκος Κοτζιάς την απόφαση αυτή έπαιξε η συνέντευξη Τζανακόπουλου με εντολή Τσίπρα και η φράση ότι «όποιος δεν θέλει να ειναι στο τρένο της κυβέρνησης να κατέβει τώρα» δείχνοντας την έξοδο στον Νίκο Κοτζιά. 

Το συμπέρασμα είναι απλό, ο Τσίπρας επέλεξε εκείνον που έχει τις ψήφους να τον κρατήσει στην εξουσία από εκείνον που δεν έχει τέτοια ισχύ και τον οποίο χρησιμοποίησε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. 

Όλοι λένε και είναι σύμφωνοι ότι με αυτή του την απόφαση ο Τσίπρας δείχνει να φοβάται τον Π. Καμμένο μην κάνει πράξη τον να τον ρίξει πριν την συμφωνία τους τον Μάρτιο του 2019 και ότι ο Π. Καμμένος απο κάπου τον κρατάει και φοβάται ο Τσίπρας μην το αποκαλύψει. 

Ο Τσίπρας είναι ακραία και σοβαρά πλέον φοβισμένος και επικίνδυνος γιατί είναι ένας, αμόρφωτος και άσχετος με την οικονομία, με την εξωτερική πολιτική, και με κάθε τομέα της διακυβέρνησης, και το μόνο που βλέπει είναι πώς θα κρατήσει περισσότερο την καρέκλα αλλά τίποτα δεν του βγαίνει.

Ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος να κρατήσει την καρέκλα της εξουσίας με οποιοδήποτε κόστος και είναι έτοιμος να θυσιάσει τον οποιοδήποτε για να παραμείνει ο Καμμένος μέχρι τον Μάρτιο του 2019. 

Το θέμα είναι πόσο επικίνδυνοι θα είναι οι επόμενοι μήνες με τους ακατάλληλους και άσχετους Τσίπρα υπουργό Εξωτερικών και με Καμμένο υπουργό Άμυνας και ανοικτά μέτωπα το Αλβανικό, Σκοπιανό, Κυπριακό, ΑΟΖ. Ο θεός βοηθός αν και όπως φαίνονται τα πράγματα δεν θα είναι μήνες μέχρι να πέσει η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδας, αλλά μέρες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου