Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν ο Τσίπρας και η παρέα του από σκάνδαλα Καμμένου εγκληματικότητα και διαλυμένη οικονομία



Σχέδιο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης βάζουν μπροστά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από την έκρηξη της εγκληματικότητας, το σκάνδαλο με την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία και την διαλυμένη οικονομία, που με ψέματα και εξαπατώντας προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν success story την ώρα που τους διαψεύδει το γραφείο προυπολογισμού της βουλής.

Τα πάντα για να επιβιώσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και αντί να προβληματιστούν και να βάλουν μυαλό για την ανοχή που δείχνουν στο έγκλημα και στο Εξαρχιστάν, μιλάνε για προβοκάτσιες πετώντας την ευθύνη της ανικανότητας τους και της εγκληματικής ενοχής τους στον αέρα και όποιος τσιμπήσει.

Το νέο με την οσμή σκανδάλου στο υπουργείο άμυνας, και την άμεση εμπλοκή του Πάνου Καμμένου, καθώς και τις μεθόδους ΕΑΤ - ΕΣΑ με εντολή Καμμένου να συλληφθεί ο ταξίαρχος που αντέδρασε, προσπαθεί να καλυφθεί με τα  Paradise Papers που αποκαλύφθηκαν για εύπορους ανθρώπους σε όλα τα κράτη της γης και το τι κάνουν τα λεφτά τους.

Δείγμα εύπορων ανθρώπων που δεν υπολογίζουν τα λεφτά τους και αδιαφορούν για το εάν ο ελληνικός λαός υποφέρει ήταν και το πρόσφατο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στην Αγγλία με τα ακριβά ξενοδοχεία, τα καζίνο και τις δεκάδες σακούλες με ψώνια όπως αποκαλύφθηκαν και με φωτογραφικό υλικό απο τα ΜΜΕ.

Αυτή η προσπάθεια της επικίνδυνης για τον τόπο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να  αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και όποιος τσιμπήσει, εκνευρίζει περισσότερο τον ελληνικό λαό που υποφέρει και ζητάει την αλλαγή κυβέρνησης στην χώρα άμεσα και σύντομα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου