Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Και ο δολοφόνος της Δώρας αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου


Ενώ του είχε επιβληθεί κάθειρξη 20 ετών για ναρκωτικά αποφυλακίστηκε το 2017 με τον γνωστό εγκληματικό νόμο Παρασκευόπουλου.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., τον Ιούνιο του 2011 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση 37,5 κιλών χασίς. Το δικαστήριο, τότε, τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 20 χρόνων.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές της Χαλκίδας, αλλά έμεινε μέσα μόλις 6 χρόνια. Έτσι, τον Μάιο του 2017 αποφυλακίστηκε, εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Η νέα δίωξη αφορά τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα. Επιπλέον απαγγέλθηκε κατηγορία και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και ασκήθηκε χωρίς την μεταγωγή του συλληφθέντα αλλά με διαβίβαση στον Εισαγγελέα της δικογραφίας που σχηματίστηκε εναντίον του από την Αστυνομία. 

Την ώρα που από το γραφείο του ανακριτή, συγγενείς και πολίτες ξυλοκόπησαν άγρια τον 58χρονο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν με δυσκολία να τον βάλουν μέσα στο περιπολικό για να απομακρυνθεί.

Η μητέρα της Δώρας ούρλιαζε «θάνατο στον δολοφόνο», ενώ ο πατέρας τής άτυχης εφοριακού έλεγε «αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου