Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Εκλογές ΔΣΑ ο συνδυασμός του Δημήτρη Αναστασόπουλου ξεχωρίζει όπως και η υποψηφιότητα της Ζαχαρούλας Γκριέλα



Πραγματοποιήθηκε, στο Μικρό Παλλάς, η παρουσίαση των 60+1 προτάσεων του υποψηφίου Προέδρου ΔΣΑ, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλου και του συνδυασμού αυτού «Ο Δικηγόρος όλοι εμείς, μαζί!» για τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Δικηγόρο και την Δικαιοσύνη με κεντρικό σύνθημα και όραμα «να κάνουμε τον ΔΣΑ ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος κάλεσε δίπλα του και παρουσίασε τόσο τους υποψηφίους του συνδυασμού του, θέλοντας να δείξει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ότι είναι εδώ για να ενώσει όλες τις γενιές, όλους τους δικηγόρους για να κάνει τον ΔΣΑ ξανά 1 ο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας καλώντας όλους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Ανάμεσα στους αξιόλογους υποψήφιους ξεχωρίζει το όνομα της μαχόμενης δικηγόρου Ζαχαρούλας Γκριέλα με πλούσιο βιογραφικό κοινωνικών δράσεων.


Η Ζαχαρούλα Γκριέλα γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το 1989 και έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος το 1995. 
Ασκεί μάχιμη δικηγορία, ασχολούμενη με όλα τα είδη δικαίου, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, επί της οδού Ακαδημίας αρ. 84 από το 1996 μέχρι σήμερα.
Από το 1998 είναι εθελόντρια της Μ.Κ.Ο. με την επωνυμία «Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παδιού- Η Αγκαλιά», για τη βοήθεια και νομική προστασία των προστατευόμενων –άγαμων κυρίως- μητέρων του Συλλόγου, ενώ από το 2010 και μέχρι σήμερα είμαι εκλεγμένη Γενική Γραμματέας στο Δ.Σ. 
Στο πλαίσιο της εθελοντικής της δράσης για τα δικαιώματα της μητέρας και του παιδιού τιμήθηκε το 2013 από το Δήμο Μαρκοπούλου Αττικής. 
Είναι μέλος του Πανευρωπαικού Κινήματος “ONE OF US” για την προστασία του εμβρύου και των δικαιωμάτων του ανθρώπου στη ζωή από τη σύλληψη, εκπροσώπησα δε την Ελλάδα στην 1η Γενική Συνέλευση του ONE OF US, στη Ρώμη (15-16 Ιουνίου 2013), όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των ευρωπαικών κρατών με θέμα το σεβασμό στη ζωή. 
Είναι μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου.
Άρθρα της έχουν φιλοξενηθεί και από την εφημερίδα μας  «newsotherwise.gr»,  για διάφορα νομικά θέματα όπως και σε άλλα blogs.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου