Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Παλαιό Φάληρο: Οπλισμένοι και επικίνδυνοι – Συναγερμός για τους συνεργούς των ληστών


Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα της Ασφάλειας Αττικής, για την εξάρθρωση της επικίνδυνης συμμορίας των κακοποιών που λήστεψε το μεσημέρι της Δευτέρας υποκατάστημα Τράπεζας στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως αποκάλυψε το “Newsit.gr”, τρεις από τους ληστές συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά την ληστεία από αστυνομικούς, στην περιοχή του Παγκρατίου, ενώ χθες τα ξημερώματα και έπειτα από επιχείρηση συνελήφθη άλλο ένα άτομο, που φέρεται να είχε συμμετοχή στην σπείρα των επικίνδυνων κακοποιών.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο κρησφύγετο των δραστών, που ανακάλυψαν βέβαια οι αστυνομικοί, βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν ληστείες που έχουν σημειωθεί σε Αττική και Επαρχία, καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως τις έχουν διαπράξει οι τέσσερις συλληφθέντες, μαζί με άλλους δυο συνεργούς τους που διαφεύγουν της σύλληψης.

Όπως αποκάλυψε το “Newsit.gr”, οι δυο από τους συλληφθέντες είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνοι κακοποιοί, καθώς ο ένας είχε αποφυλακισθεί με όρους καθώς είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ληστεία, όταν πυροβόλησε διευθυντή Τράπεζας που προσπαθήσει να τον σταματήσει, ενώ ο συνεργός τους είναι δραπέτης φυλάκων και είχε παραβιάσει πενθήμερη άδεια που είχε λάβει.

Λίγη ώρα πριν από την επεισοδιακή σύλληψη τους, οι κακοποιοί είχαν ληστέψει υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και είχαν αρπάξει χρήματα από τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο.

Όμως δεν κατάφεραν να ξεφύγουν για πολύ, καθώς οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν σύντομα να τους εντοπίσουν και με κίνδυνο ζωής να τους συλλάβουν σε δρόμο του Παγκρατίου.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπισθούν κι άλλοι συνεργοί των επικίνδυνων κακοποιών.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ
Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου