Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Οι Γεωργιανοί που «σιδέρωσαν» την 85χρονη είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου



Τρεις από τους επτά που συνελήφθησαν από την αστυνομία είχαν βγει πρόσφατα από τις φυλακές, χρησιμοποιώντας τις ευνοϊκές για σκληρούς κακοποιούς διατάξεις του εγκληματικού για την κοινωνία νόμου Παρασκευόπουλου.

Θύμα των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου φαίνεται ότι ήταν η 85χρονη στην Κυψέλη που γνώρισε στιγμές τρόμου στα χέρια των Γεωργιανών που την έκαψαν με σίδερο προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε χρήματα στο σπίτι της.

Αυτό λέει η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση, καθώς τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακισθεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα αυξανόμενης εγκληματικότητας από αποφυλακισθέντες,  σκληρούς κακοποιούς με τον εγκληματικό νόμο Παρασκευόπουλου, δεν φαίνεται να ανησυχούν τον τωρινό υπουργό δικαιοσύνης κ. Κοντονή, αφού δεν τον αγγίζουν γιατί δεν κυκλοφορεί μέσα στην κοινωνία, αδιαφορεί για την εγκληματικότητα και φυλάσσεται από φρουρά, οπότε σφυρίζει αδιάφορα χωρίς να ενεργεί προς την κατάργηση ενός εγκλήματος κατά της κοινωνίας που έφερε με νόμο το κόμμα του και η κυβέρνηση του. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου