Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ρόδος: Δύο 13χρονοι και ένας 11χρονος έκλεψαν πάνω από 10 δίκυκλα



Στις επτά κλοπές που είχαν εξιχνιαστεί όταν συνελήφθησαν  πριν από δυο εβδομάδες, προστέθηκαν άλλες τρεις και η έρευνα συνεχίζεται

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση της συμμορίας των τριών πιτσιρικάδων ηλικίας 13, 13 και 11 χρόνων που έκλεβαν μηχανάκια από διάφορα σημεία στην πόλη της Ρόδου. Στις επτά κλοπές που είχαν εξιχνιαστεί όταν συνελήφθησαν  πριν από δυο εβδομάδες, προστέθηκαν άλλες τρεις και η έρευνα συνεχίζεται!

Τα λιλιπούτει κλεφτρόνια είχαν πέσει στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας στις 15 Οκτωβρίου, όταν εντοπίστηκαν να επιβαίνουν “τρικάβαλο” σε ένα μοτοποδήλατο που αποδείχθηκε κλεμμένο. Από την έρευνα τότε, είχε διαπιστωθεί ότι από τις 25 Αυγούστου είχαν κλέψει συνολικά έξι μοτοποδήλατα και μια μοτοσυκλέτα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η εξέλιξη της προανάκρισης αποκάλυψε ότι ο ένας από τους δυο 13χρονους είχε κλέψει τους τελευταίους τρεις μήνες άλλα τρία δίκυκλα, τα οποία επίσης βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους! Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των γονέων των τριών ανηλίκων είχε ασκηθεί δίωξη για παραμέληση της εποπτείας τους.


Μάνος Τσαγκαράκης
Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου