Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Πάνε για λουκέτο «Kitchen Bar» και «Θέα»



Mε δικαστική απόφαση μετά από ασφαλιστικά μέτρα του ΤΑΙΠΕΔ, λόγω χρεών του Κακέτση

 Με λουκέτο απειλούνται τα γνωστά κέντρα «Kitchen Bar» και «Θέα», μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τις δυο αυτές επιχειρήσεις.   Όπως δηλώνει ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης στην εφημερίδα Espresso, καλείται να αδειάσει τα δυο μαγαζιά του, λόγω των ασφαλιστικών μέτρων από το ΤΑΙΠΕΔ.   

Ο ίδιος λέει στην εφημερίδα: «Τον χώρο στον οποίο βρίσκονται τα μαγαζιά μου - στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα - τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω το χώρο».   

Ο επιχειρηματίας σημειώνει ότι από το 2011 τα μαγαζιά έκαναν «κοιλιά» με αποτέλεσμα «να μην μπορώ να πληρώσω 450.000 ευρώ ενοίκιο το χρόνο».   «Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στο δρόμο;» λέει στην εφημερίδα ο Κακέτσης. 


Πηγή : lifo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου